Alle indlæg

THREE FAVORITTER

3. juli 2016
3 favoritter

1 / 2 / 3

Nu går vi ind i Juli, og desværre har der allerede været meget regn og blæsende vejr, og der mangler man virkelig en ordenlig jakke, som ikke er for varm eller for kold. Jeg er virkelig en frossen pind, så derfor skal har jeg ALTID en jakke med mig, når jeg er nogen steder, for man ved aldrig hvordan vejret er eller bliver. Har fundet mig 3 favoritter, som står højt på min ønskeliste især nr. 1! Den er virkelig smuk og enkel, og så er farven bare lige mig. Den kan også sammensættes med en masse tøj og det farvede ville også passe dertil, så den er alletiders og ski’ perfekt. Hvilken er DIN favorit? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Stine / Lille My 4. juli 2016 at 10:04

  Er helt vild med nr. 1 🙂

 • Reply Sanne 4. juli 2016 at 16:01

  Den første er super flot!

  http://www.sannenoerbjerg.dk

 • Reply Frederikke S 6. juli 2016 at 14:13

  De er alle tre vildt fine 🙂

  http://www.frederikkes.com

 • Reply Stefanie 10. august 2016 at 11:21

  Hvor er de fine! Elsker farven på nr. 3 <3

 • Skriv kommentar