Alle indlæg

RANDOM FACTS #13

11. oktober 2016

img_91681. Jeg elsker kage, især hvis den er svampet og der er banan eller kanel i. mh!

2. Jeg hader rugbrødsmadder – synes simpelthen det er noget af det kedeligste man kan spise, med mindre det bliver serveret lækkert med massere af udvalg.

3.
Bor ved siden af min kæreste nu, det vil sige han er flyttet ind i lejligheden ved siden af, det er faktisk smart når vi begge ikke tjener alverdens og vi spare en masse på det. Så hurra for ungdomsboliger til studerene. 

4.
Er rigtig god til at smadre alle mine telefoner, samtlige iphones har fået turen til reparation også min Iphone 6s, som gik i stykker efter knap og nap en måned. #Forsikringerdetbedste

5.
Hvis i spørger mig er mørbrad og flæskesteg det bedste kød man kan få, så det kunne jeg altså sagtens leve af i en månedes til eller mere. Det er altså mine livretter, og især mørbrad.

6. Har rigtig stor samler mani, derfor samler jeg både på Kahlër, Lyngby og hvis det stod til mig havde jeg allerede alt, men så langt rækker en SU desværre ikke.. #suerlivet.. eller noget!

7.
 Hvis jeg ikke havde Instragam, var mit liv passeret revy, elsker at dele mine billeder med en masse søde mennesker og følgere. Det giver mig så stor inspiration at se en masse billeder hver dag. Følg mih @trinskii 

8.
Jeg ejer overhovedet ingen tålmodighed, det må jeg takke min far for.

9. Jeg har virkelig mange irriterende hvirvler i mit pandehår, så hver morgen brokker jeg mig omkring mit hår, fordi det ikke kan sættes. 

10. Hvis jeg havde penge nok gik jeg kun i Calvin Klein trusser.. Men det har jeg altså ikke

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Ida 12. oktober 2016 at 6:16

    Hvor lyder det smart og hyggeligt at din kæreste er flyttet ind ved siden af dig 🙂

  • Reply Frederikke S 14. oktober 2016 at 21:44

    8 og 10 er jeg helt med dig på, haha!

  • Reply Du ved at du er blogger når... | blogbykathrine 8. april 2017 at 14:06

    […] Læs også: Random facts 13 […]

  • Skriv kommentar