Alle indlæg

Blog by Kathrine’s advents kalender 2016

21. november 2016
Advents kalender
Jeg er ikke særlig god til at få planlagtsådan en julekalender i tide, så i år bliver det igen en adventskalender til jer – har dog gjort mit bedste for at se om det kunne blive til en julekalender, men desværre ikke. Håber stadig i har lyst til at deltage i min kalender hver søndag, hvor jeg ligger konkurrencerne op både på bloggen og instagram @triskii, så i har 2 måder at deltage på, dog kun med 1 vinder hvert sted.

Jeg glæder mig til at vise jer hvad der gemmer sig bag de 4 låger i år, og håber virkelig det noget i kan lide, og vil deltage i. Nu må det gerne blive December, så vi kan komme igang med alt det hyggelige juleri – december er bare en fantastisk dejlig, og hyggelig måned med masser af familietid og julefrokoster. Nå, men glæd jer til min advents kalender, det er nogen gode ting(synes jeg selv) der gemmer sig. Vil du deltage? 

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply marianne mæhlisen 21. november 2016 at 12:26

  ja jeg vil gerne være med og måske vinde he he

 • Reply marianne mæhlisen 21. november 2016 at 12:27

  ja vil meget gerne være med …håber da at vinde

 • Reply sonja zattlander 21. november 2016 at 12:37

  gerne:)

 • Reply Carina O 21. november 2016 at 15:04

  Meget gerne

 • Reply Louise o 21. november 2016 at 23:24

  Selvfølgelig 🙂

 • Reply Pia Hansen 22. november 2016 at 14:27

  Ja Tak meget gerne det vil være en ære at være med 😀

 • Skriv kommentar