Alle indlæg

Mit livs lækreste chokolade

8. december 2016

img_9554Det er December og det betyder masser af julekalendere med chokolade og slik i hvert fald for mit vedkommende, for jeg er en chokolade gris med stort C. Jeg køber også tit de der små lækre chokoladekugler med lakrids inden i, og med forskellige smage, og jeg forguder sgu at man har fundet på sådan noget mærkeligt noget, det smager faktisk. Jeg har virkelig været på udkig efter en lækker, berigende og smuk julekalender i år, og fandt den lang tid før December og til sølle 200 kr, i tænker nok at det er mange penge, men hvis i ser indholdet og chokoladerne i kalenderen bliver i overrasket, det godt være det ikke er meget man får hverdag, men forhelvede hvor smager det henrivende og der er virkelig masser af smage og ens smags sanser kommer virkelig igang. I kan se nogen af chokoladerne på billedet nedenunder, og jeg har ikke fortrudt et sekund at jeg har ofret penge på den, var dog skeptisk i starten, for hvad fik man egentligt for de penge? Med i julekalenderen får man også 2 måneders adgang til Egmonts digitale magasin-platform Flipp, hvor man blandt andet kan læse Eurowoman og Euroman online. Indtil videre er min favorit mælkechokolade med persisk lakrids – siger jer man savler ved tanken af chokoladen.

eurowoman_julekalender_aabenimg_9551 img_9552 img_9562Hvis i så kigger på kalenderens design er det hele lavet i lyserød, og og tallene og skriften er skrevet med den smukkeste sølv farve som glimter i lyset. Jeg synes designet er rigtig fint og så er kalenderen virkelig instagram venlig, og det går jeg jo op i, haha! Det var også det første min kæreste sagde, er den så instagram venlig?! Han kender mig vist for godt. Hvad synes i om kalenderen? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Amalie Fernande 9. december 2016 at 19:47

    Har desværre ikke fået anskaffet mig en julekalender i år, men den der ser da bestemt lovende ud. Og så er designet jo bare alt for skønt, elsker lyserød, hehe.

    http://www.amaliefernande.dk

  • Skriv kommentar