Alle indlæg

gode sneakers på su-budget

16. marts 2017

img_2951 img_2958Jeg er enormt glad for sko, og det er alle slags sko undtaget de højhælede for dem kan min smalle fod desværre ikke bære at gå i, og så passer jeg dem heller ikke. Men Sko som sneakers, slippers, støvler og boots er højst på listen og vil da gerne indrømme at der tit ryger et par nye sko med hjem når jeg enten er ude at shoppe, eller købe ind. I føtex kan man altså godt finde nogle fine boots, som man ikke kan undværre, eller jeg kan.. Tror jeg er oppe på over de 50 sko nu, og det er rimelig mange, fordi jeg kun går i tre par af mine sko, som står fremme, alle de andre bliver ikke brugt, ups.
img_2960 img_2965 img_2966Jeg har været på rov efter et par fede sneakers som skulle bruges til min kærestes lille søster som skal konfirmeres i år og det er altså ikke helt let og finde et pænt par som kan gå til den specielle dag, men tror måske de er fundet nu, men det kommer an på tøjet der også bliver ledt efter, men er nærig med mine penge, så de første 7 stykker trøjer, bukser og cardigans der blev langt i kurven, er alt sammen fjernet igen og der blev ikke købt noget som helst, haha. Det sgu for åndssvag at gøre sådan, men tænker lige en ekstra gang over tingene inden jeg faktisk springer ud i det. Men ikke denne gang, der var det pulsen der talte til mig.. img_2967 img_2972 img_2975.. Derfor endte jeg også med at købe et par splinter nye hvide sneakers fra Nike, i vores lokale 24 sports butik, eller hvad den hedder. Det er overhovedet ikke smart at jeg går hen og køber hvide sneakers for jeg er den dårligste person i hele verden til at holde noget hvidt, også tøj. Men det er forår snart, tror jeg hvis vejret vil tillade det, og manglede altså nogle nye par til at være smart i en fat i. De var på tilbud til 550, men heldigvis var manden flink og sagde selv han ville give mig en vild pris på 400 sølle kroner, for disse babyer?! Skulle næsten ikke tænke og min hjerne slog klik, og så blev jeg nødtil at købe dem med hjem, og er faktisk rigtig rigtig glad for dem, og deres style DE passer sgu til alt, og det rimelig fedt. Jeg elsker nye sko og især når det er budget venligt. Hvad synes i om dem? God lille torsdag. 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply STYLE DIN SOMMER GARDEROBE | SANDALER | blogbykathrine 10. april 2017 at 0:35

    […] Læs også: Sneakers på SU-budget  […]

  • Skriv kommentar