Ikke kategoriseret

Drømmen om noget større

21. april 2017

I alle sammen kender vel godt til at drømme sig væk til et varmt sted, eller måske til flere penge så man kan købe lige præcis hvad man går og mangler. Sådan er mine drømme ikke lige nu, eller jo vil gerne have flere penge så det kunne lade sig gøre snart, for det er nok et ønske jeg har haft i et halv års tid, og vil bare så gerne. Jeg vil gerne flytte i en større lejlighed, bare lidt. Måske en 2 værelses så der både var soveværelse og stue, da Patrick nogle gange arbejder i ferierne jeg har fri, og så er det virkelig irriterende at liste rundt i sit eget hjem, fordi man ikke vil vække en hårdt arbejdende elektriker, og det kan altså være hårdt til tider.

LÆS OGSÅ: Bolig inspiration

Derfor er mine drømme på at flytte i en lejlighed med 2 værelser så vi begge to ikke var tvunget til at sove i hver sin lejlighed når han skal op dagen efter, for ville da gerne kunne lægge mig ind til ham, og falde i søvn i stedet for at lægge tomhændet og alene i en tom lejlighed, og bare mærke stilheden omfavne en der er ikke noget mere deprimerende end det og så fordi jeg faktisk har fået et lille tilbage fald af mit angst for at være alene i mørket, og bange for der bliver indbrud hos mig igen, dum en tanke men den er der HELE tiden. nå, nok om det. Så mit højeste ønske lige nu er at kunne flytte over i en lejlighed med et ekstra værelse, og med nogle flere kvadratmeter at sætte alle mine mange pyntegenstande på, det er nok også det som trækker i mig, haha. Har nemlig ikke plads til mere, og har allerede købt 2 søsterne grene hylder hjem, som jeg skal have op en dag, laaaangt ude i fremtiden. Må simpelthen få mit snakketøj i ordnet så jeg kan overtale min kæreste til at flytte, for det vil gøre alt bedre, i hvert fald på nogen punkter, og så har vi heller ikke to husleje eller af de andre ting som vi bruger penge på! Jeg håber snart min drøm kommer til at gå i opfyldelse. Går i og og drømmer om noget? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar