Ikke kategoriseret

Monstera Deliciosa

17. april 2017

Igår tog Patrick og jeg ud for at se nybyggerhusene, men vi synes det blev hurtigt koldt fordi vejret ikke var med os, så vi nåede kun at stå i kø til Christine og Mikkels hus, hvor vi bagefter gik tilbage til bilen, da der var så mange mennesker og man skulle stå i kø for at se alle sammen, og det kunne jeg slet ikke holde til med den kulde. Så i stedet for tog vi ud i Plantorama som virkelig var det eneste der var åbent i Aalborg, der fik jeg købt mig en ny lille plante, en grøn en. Jeg måtte virkelig eje en lille baby Fingerfilodendron – Monstera Delicios.

Monstera er virkelig en populær dame, og det får man jo godt. Se på den, den er dekorativ og så er jeg vild med de store blade som bliver hullet når den vokser sig stor og sund. Jeg har aldrig haft grønne fingere og derfor er jeg spændt på om jeg kan få lov til at se Monstera vokse sig stor og pæn i bladende, det er en spændende proces. Planten trives bedst, når den ikke står og får direkte sollys – den må dog gerne stå et lyst sted, men den klarer sig også fint med en lidt mørkere placering. Monstera planten kan meget let overvandes, så det mest optimale er at lade den tørre mellem vandingerne, og så kan man lige stikke en finger i jorden for at mærke, om den trænger til vand, det er noget jeg selv vil gøre og har læst. Monsteraen er glad for fugtig luft, så hvis du gerne vil forkæle den, kan du sprøjte bladene regelmæssigt med lidt vand, du kan evt. bruge en sprøjte til at sprøjte bladene til med vand. I kan købe planten forskellige steder. Hvad gør i for at holde den? Hvad synes i? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar