PERSONAL

PROJEKT NYT HÅR

6. april 2017

indeholder affiliate links Depend Day Depend blue Min flotte neglelak som jeg har på, den har den skønneste sommerlige farve, i love it!

Jeg har altid haft en fornemmelse om at jeg aldrig skulle hav min naturlige hårfarve tilbage, men da mit hår begyndte at knække og blive utrolig slidt, når jeg både farvede og fladet det, så må jeg ty’ til en anden metode en metode der måske for nogle bringer kæmpe glæde i deres øjne og for andre er det nok ikke så flot. Har valgt at få min egen hårfarve tilbage, den i ser oppe på billederne. Jeps jeg er rødhåret så det siger spar to altså. Nu skulle det være, og fylder 22 til Oktober, så er jeg sikker på at hårfarven er vokset helt ud, dog ville jeg ønske mit hår allerede ville blive sundt så det kunne vokse sig langt og naturligt, men det sker nok aldrig.

Billederne er næsten lige taget på en varm og dejlig sommerdag med sol ind af vinduerne, og i får lov til at se mit køkkenbord der nærmest flyder, det er en hverdags ting herhjemme. Og så er min trøje også fyldt med Tino hår, som falder helt i øjnene sikkert på jer alle. Men jeg tror nok at min hårfarve skal gøre mig glad, selvom mobning har været hård ved mig, så glæder jeg mig bare til det lidt mere naturlige og sunde hår. Min kæreste sagde forresten til mig i lørdags at han synes min egen hårfarve så sundere ud oppe i bunden og der hvor det allerede er vokset ud, det er jo fantastisk – det er det jeg stræber højt efter.Faktisk synes jeg det er fedt når det røde skiller sig ved det blonde, det giver det fedeste sammenspil! Hvad synes i om min hårfarve? Hvilken hårfarve har i? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply venterpaavin 8. april 2017 at 12:12

  Rødhåret er den bedste farve – jeg synes det er så flot!

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 8. april 2017 at 14:17

   Hvor er du sød tak, ja det synes jeg måske bare ikke den er! Men nu prøver jeg det, og synes da den er okay flot <3

  Skriv kommentar