Ikke kategoriseret

SOLNEDGANG

15. april 2017

Påskeferien er så småt ved at lakke mod enden og så begynder den kedelige hver dag igen, med lektier og skole. Har i nydt påskeferien? Igår havde jeg en super hyggelig dag, det endte også ud med at jeg fik gået et par kilometer og oplevet en masse. Var først nede i vores park for at nyde solen med en veninde. Bagefter tog Patrick og jeg til Lønstrup for at se seværdighederne der, og så gik vi en lang tur på stranden og op i klitterne – fik klipset en masse billeder derfra som kommer senere. Bagefter skulle vi finde et NYT sted at spise, men der var virkelig ikke noget der trak vores interesse, nok også mere fordi det var lidt små dyrt, og så var der meget fisk på menu kortene, og det er vi ikke så vilde med.  Så vi endte med at få en fransk hotdog halvt sent, dog var vi først på Tversted strand og nyde en is fra det blå ishus – det er det eneste ishus som laver det bedste guf nogensinde, haps haps! Alt i alt en meget begivenheds fuld dag med en masse kilometer i benene og så fik jeg endelig set min solnedgang. I morgen smutter vi til Aalborg for at se nybyggerhusene, det glæder vi os meget til. Hvad har i lavet I påskeferien? og har i smagt Tversted Guf, er den ikke bare fantastisk?! 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Nikki Lund 16. april 2017 at 9:47

    Super flotte billeder! <3
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv kommentar