Ikke kategoriseret

STYLE DIN SOMMER GARDEROBE | KJOLER

18. april 2017

Untitled #236

Velour Vila // Rib velour (10%) // Samsøe Samsøe // Jacqueline de Yong // Only // Ribbet kjole // Michael Kors

Nu må vi snart håbe vejret bliver godt så vi kan komme ud og få noget sol på vores blege ben og bruge alle vores fine kjoler, de hænger jo bare i skabet og samler støv eller mine gør i hvert fald, da jeg er en frossen pind så går ikke med kjoler før det bliver varmt. Noget jeg aldrig bliver træt af er farven ‘Sort‘ det er altid i mit skab, og det er nok også den farve jeg har mest af hvis man kigger mit tøj skab igennem. Sort er også en farve der passer til alt, og derfor kan man sammensætte det fedeste outfit ud af en sort kjole, nogle sølv/guld smykker og måske et par utrolig fede hæle eller nogle sneakers. Har fundet et par sorte og to stribede kjoler jeg faldt pladask for, og især dem med velour de er SÅ smukke, og ville være pæn til en nat ude i byen med pigerne, eller måske en romantisk aften sammen med kæresten. Lige nu er der faktisk rabat på mange af kjolerne, og så drømmer jeg mig til den smukke Michael Kors kjole der er lidt for dyr til mig, må anskaffe mig et studie job! Hvad synes i om de sorte kjoler? Er der en i er fan af?

Jeg ved ikke med jer men synes det er noget smukt over en blomster kjole, den symbolisere et eller andet godhed i sig, haha. Jeg er lidt vovet nu, for jeg går slet ikke i noget med blomster på sig, og synes faktisk heller ikke det passer til mig og min figur med sådan en kjole, dog har jeg fundet 4 vidunderlige flotte kjoler hvor jeg har forelsket mig i Deesia kjolen hvor der sidder et elastik omkring livet og holder den tæt, den lidt sarte rosa og sorte farver spiller bare perfekt sammen, det er en kjole jeg sagtens kunne se mig selv hoppe i når jeg skulle en tur ned på stranden og spise en is, eller måske på en shoppingtur – men aller helst vil jeg pakke den med til Tyrkiet eller Italien hvor jeg kan rende rundt i den, og få noget sol på mine stænger. Hvad synes i om blomster kjolerne? Har i en favorit af dem alle?
Har i dagens anledning fundet nogle sarte rosa og lyserøde kjoler som jeg selv er stor tilhænger af, synes de er super søde, og så vil de passe perfekt til en fest nede på stranden eller måske hvis du skal ud at rejse, så skal du da have sådan en lækker sag med. De koster heller ikke alverden, og så er jeg vild med farven på kjolerne, kan især godt lide kjolen med flæser, den er SÅ in lige nu. Hvad synes i om farven og kjolerne?
Indlægget indeholder affiliate links

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar