SHOPPING

STYLE DIN SOMMER GARDEROBE | SANDALER

10. april 2017
pæne sommr sandaler
Untitled #233

Jeg har en pæn samling af sko, stiletter, og boots stående i mit skab, og ude i mit skur men nu hvor jeg tænker over det, har jeg ikke et eneste par lækre slips, sandaler eller ballerinaer i mit skab, alle de par jeg har haft er enten gået i stykker, ellers er lynlåsen gået af. Så i år er jeg på udkig efter de helt perfekte sommer sko, som vil passe perfekt til en hver lejlighed, og selvfølgelig til en skøn tur på stranden!

Læs også: Sneakers på SU-budget 

Har kigget en del på nettet og som i kan se blev det til en fin collage med forskellige slags og har allerede forelsket mig i et par flotte Pointy Ballerina i beige – de er vildt flotte og prisen er helt overkommelig, de koster kun 89 kr det er jeg kææmpe fan af. Mon jeg skal have bestilt et par hjem eller to?! Mangler os et par lækre sandaler som er hurtige at komme i, og et par fede hjemmesko og der kan jeg ikke undvære de lækre Birkenstock Arizona i den fine hvide farve de er dog lidt dyre end hvad jeg har råd til lige nu, men heldigvis kan jeg nå at bestille dem hjem, hvis de ikke bliver udsolgt. Hvad synes i om sandalerne? Har i fundet det perfekte par?

Indlægget indeholder affiliate links

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 10. april 2017 at 16:40

    Hvor er de fine 🙂

  • Reply Louise 12. april 2017 at 11:52

    Jeg har selv en helt række sommersko jeg skal have fat i til sommer? Jeg vil især gerne have et par mules a la Gucci style 🙂

    http://www.moderngirl.dk

  • Skriv kommentar