Ikke kategoriseret

EN GRÆNSE SKAL OVERSKRIDES

3. maj 2017

I skrivende stund sidder jeg i skolen, og har tankerne alle mulige andre steder da jeg i morgen er blevet inviteret til et fantastisk event i Århus sammen med alle mulige andre bloggere og instagrammere – det er ikke noget jeg har prøvet får og derfor går der hundrede tanker igennem mit hoved omkring det om jeg skal tage med eller blive hjemme. Fordi jeg sidder med de tanker er fordi jeg altid er blevet mobbet, og engang imellem fortalte de også jeg ikke var god nok, så forfærdelig ud, og at jeg lignede en dværg med min højde, det har nok okay meget at sige om det, om hvordan jeg tænker og bestemt også hvad jeg kommer til at vælge.

Det er ærgerligt at mit fortid skal forhindre mig i at tage til events , som jeg faktisk drømmer om at komme med til, fordi min krop inderst inde siger nej tak, og siger fra. Jeg må til at lærer at springe ud i nogle ting, for inderst inde bliver det skide skægt, det godt være jeg ikke passer ind i mellem alle de sindsyge smukke bloggere og instagrammere – men det er en dag jeg sent vil glemme, for ved der kommer nogle utrolige søde piger som jeg har skrevet lidt med over Instagram, det vil blive en kæmpe oplevelse og ikke mindst en grænse der skal overskrides og vindes.  Men det er ikke mit eneste problem, når jeg skal nogle ting, nye ting er mit hoved slet ikke med mig, for alt skal virkelig planlægges og tilrettelægges inden jeg siger JA til noget, for ellers lægger jeg med migræne og hovedpine i morgen tidlig og det vil nødig være fedt. Men der sidder sikkert mange derude med den angst for at komme nye steder hen, møde nye mennesker og have deres fortid bagsig med. Men jeg ved at når jeg først kommer afsted i morgen, sidder i toget eller i bilen ved en sød blogger pige, så er angsten nok foralvor begyndt, men til sidst skal jeg nok føle mig godt tilpas, for det er jo ikke farligt, men tankerne er stadig om man vil passe ind, om man er god nok, eller om man vil gøre noget forkert i selskabet – men i morgen springer jeg ud i det, tager til Århus og får en fed aften med en masse blogger piger og instagrammere, som jeg glæder mig til at møde, og se mere til måske det ender med at vi en dag sidder sammen og drikker en kakao eller kaffe (LÆS: drikker ikke den populære kaffe). Jeg glæder mig til i morgen, også selvom det bliver hårdt og overskride mine personlige grænser. Skal i til Amaze press event i morgen, i Århus? 

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Jeannette West 3. maj 2017 at 13:50

  Hvem ved. Det kan være at mange af de andre piger måske har det på samme måde som dig.
  Er sikker på at det nok skal gå – og du bliver kun stærkere med oplevelsen i bagagen.

  Glæder mig til at læse om det. ??

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 3. maj 2017 at 21:41

   Du er sød Jeannette, tak for din søde kommentar, den var simpelthen dejlig <3. Jeg tror det bliver en rigtig god dag i morgen!

 • Reply Nina 3. maj 2017 at 20:48

  Jeg synes godt nok du klynker meget. Nu har jeg fulgt dig noget tid både på Instagram og her – forleden dag unfollowed jeg dig, jeg synes virkelig kun du klynker hele tiden. ? Hvad med noget handling i dit liv? Altså livet er hvad man gør det til. Du er 20 år gammel og bor stadig i en lille hule og er igang med 9. Klasse.
  Det er ret pinligt synes jeg. Og ikke nok med det så tuder du også over det konstant, det er simpelthen så træls at læse med på.
  Jeg vil også stoppe med at læse med her.

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 3. maj 2017 at 21:39

   Undskyld mig Nina, men hvorfor har du et behov for at komme med sådan en kommentar? Jeg skriver lige hvad det lyster mig, det er derfor jeg har en blog, ikke kun for at skrive mit liv er ihj og årh så fantastisk – det er det bare ikke. Når livet er lidt surt, så skriver jeg sgu omkring det, og gerne flere gange, så hvis du og andre ikke kan klare eller kapere det, så er i dæleme velkommen til at unfollowe mig både her på bloggen og Instagram. God aften :).

 • Reply Mai 4. maj 2017 at 8:13

  Jeg dynes det er fjollet af Nina, at komme med sådan en kommentar – hvis man ikke har noget godt at sige, er det bedre ikke st sige noget.
  Vi mennesker er heldigvis forskellige, lever meget forskellige liv og har forskellig ting med i bagagen.
  Jeg ønsker dug al mulig held og lykke, og er sikker på at det bliver et super event, hvor du tager mange gode oplevelser med hjem i rygsækken. ❤️

 • Reply Castanie 5. maj 2017 at 13:22

  Jeg er altså lidt enig med Nina.
  Jeg personligt synes også du er lidt for meget. Det der fjoget udtryk du altid skal have på dine snaps på Instagram, og generalt virker du meget som en som prøver at være som andre.
  Nu var jeg selv med til eventet hos amaze som min veninde inviterede mig med til. Vidste godt hvem du var da jeg fulgte dig før. Og var lidt spændt på at se hvad du var for en.
  Og du turde jo ikk rigtig sige noget? Du er altid så frembrusende på Instagram men i virkeligheden sidder du jo bare og nikker og siger ikk noget?
  Du virker virkelig underlig undskyld! Men det gør du virkelig. Jeg stoppede også med at følge dig fordi jeg følte du var oppe i alles røv konstant og bare virkede mega desperat. Og mega desperat for at få alle mulige ting fra firmaer. Det er virkelig ækelt at se på… altså har du ikk nogen veninder? Noget andet at gå op i en at sidde derhjemme og savle ned i din mobil..?
  ligesom du har din blog og siger og gør hva det passer dig må vi vel også komme med vores mening når vi læser med..?

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 5. maj 2017 at 13:48

   Hej, sikke en kommentar at logge ind til. Selvføgelig på Nina og dig gerne komme med jeres mening, men i stedet for at gemme jer væk bag skærmen måtte du da gerne skrive til mig privat, så du kunne fortælle alle de trælse ting til mig der, i stedet for at gemme dig væk her, ikke engang en email har du efterladt dig, så kontakte dig jeg ikke engang for at hører hvad det er du egentligt har i mod mig.

   Hvis du har fulgt min blog længe og min instagram så ved du også at jeg deler meget ud fra mit private liv, da jeg ikke er en person der holder tingene tilbage ligemeget hvad, men eftersom jeg er blevet mobbet i folkeskolen, og ikke har den store selvtillid, så er jeg meget tilbageholdende, også til events, det var min første event og kendte ikke en dyt af dem der var derigår andet end amaze tøserne, og så Daniella, men lærte så to andre søde piger at kende igennem det. Men hvis du synes det er underligt at man er genert og ikke rigtig ved hvordan sådan noget fungere, så det helt okay med mig, men håber da du næste gang vil hive fat i mig, eller skrive en privat besked, så ville det være lidt lettere at svare og kommentere på. Håber du får en god weekend :).

 • Reply christinelevinhansen 2. juli 2017 at 17:36

  Som der er skrevet, gør dine oplevelser dig kun stærkere. Du skal tro på dig selv, det er det eneste rigtige. Det kan være svært at lære det, men det er ikke umuligt.
  Sender dig en masse tanker <3

  http://christinelevinhansen.bloggerspoint.dk

 • Skriv kommentar