Ikke kategoriseret

ET ÅRS KÆRESTERI OG NOGLE SPØRGSMÅL

12. maj 2017

I har ikke set meget til mig det sidste års tid, og det har der været grunde til fordi jeg har fået mig en kæreste som i ved hedder Patrick. Når jeg var sammen med ham loggede jeg aldrig på for at opdatere, og vi fik hurtigt skabt os en rytme i at ses hver eller hver anden dag, fordi det hele var så hyggeligt i starten, men også ret kaotisk på rigtig mange punkter, for jeg gad ikke være kærester med ham i starten, for der var han overhovedet slet ikke min type, men det blev han altså utrolig hurtigt, eller måske ikke så hurtigt igen, for så havde vi nok ramt et og et halvt år sammen, for vi har kendt hinanden i et godt stykke tid, gætter på to års tid. På sådan kan Patrick og jeg fejre et helt år sammen, og det havde jeg overhovedet ikke turde håbe på, for vi har haft mange bump på vejen, og der kommer stadig rigtig mange som vi skal arbejde os igennem – men det gør vi sammen. Patrick er i hvert fald den fyr jeg ikke vil undvære i min hverdag, selvom han kan være irriterende, så gør han mig altså til den lykkeligste pige på hele kloden, han har virkelig vist mig på nogle punkter hvad rigtig kærlighed er, og jeg er dæleme glad for han valgte mig og ikke en anden – han er min eneste ene, og det vidste jeg fra start, selvom jeg i starten ikke gad se ham som kæreste portanale

Hvordan lærte Patrick og dig hinanden at kende?  En rigtig sjov historie faktisk og jeg smiler altid når folk spørger mig omkring det. Patrick og jeg mødte hinanden på byens bedste værthus her i Hjørring en varm sommer dag i 2015. Jeg var taget ned på Bjesken direkte efter skole med en veninde, som desværre ikke kunne blive der hele aften, så en af mine bedste veninder Line kom mig til undsætning. Vi sad og var blevet rigtig fulde, af alt for mange mokai, shots og drinks. Vi havde egentligt aftalt at tage hjem, hvor Patrick så dukker op med hans kammerat, hvor de satte sig et par borde væk fra os, og synes simpelthen ham Patrick havde det sødeste smil, så skulle da selvfølgelig prøve at score ham for sjåååv i min kæmpe brandert. Så jeg fik sagt et eller andet underligt til dem, men det gjorde altså at vi sad der lige indtil Patrick skulle på arbejde, og det var super hyggeligt. Det var en af de bedste gange i byen, for der fandt jeg jo ham, der senere hen skulle være en stor del af min hver dag.

Hvad laver Patrick til Hverdag? Patrick er en meget hårdt arbejdene mand som er ved at tage sin uddannelse. Han arbejder i Frederikshavn som elektriker og det er han vældig tilfreds med.

Har i nogle fremtidsplaner sammen? Faktisk har vi ikke rigtig talt om noget, eller jo lidt. Børn har vi talt om, og det skal ikke være lige nu, fordi vi begge er igang med vores uddannelser og det vil Patrick gerne være færdig med først og det synes jeg er rigtig fedt, selvom mit højeste ønske er at blive mor inden 25 års alderen, og er 21 nu, så der er ikke mange år at rende på faktisk, hihi. Vi har også talt omkring at flytte sammen i en lejlighed, i det område vi bor i nu, men Patrick han snuser stadigvæk til ideen jeg har luftet til ham, han er ikke så stor fan, som jeg er. Men håber vi måske kan blive enige i at søge en om nogle måneder eller fem – kunne være så dejligt at finde noget vi begge gerne vil bo og have vores femtid i.
Nævn 1 dårlig vane ved Patrick? Den er overhovedet ikke svær, Patrick er en af dem som ryger, og det er lidt klamt til tider, men det skræmmer mig ikke væk ;-).

Hvor langtid gik der før i blev kærester? Som sagt længere oppe så var Patrick slet slet ikke kæresteportanale for mig, synes bare det var hyggeligt at have en at putte med når det hele var lidt kedeligt, men de første mange gange mødte vi hinanden i byen, og blev fulde sammen. Men der gik rigtig langtid før vi fandt sammen, tror der gik over et år, fordi vi begge to var lidt rund tosset over nogle private ting, og derfor kæmpede vi begge for at blive kærester og få hinanden – men til sidst fik vi hinanden og det er jeg tossi glad for, KAN ikke undvære ham i min hverdag.

Hvornår og hvordan mødte du hans forældre første gang? Det er faktisk lidt sjovt, for mødte dem inden vi var blevet kærester, han inviterende mig med til hans Far og kones bryllup noget, hvor jeg mødte dem alle sammen, ret pinligt og især fordi vi fik spørgsmålet ”Er i sååå kærester?”, Der måtte vi jo pænt fortælle dem, at vi desværre ikke var kærester, men bare sås af og til, måske vi kun ”havde” lidt.. viste faktisk ikke hvordan det hele skulle gå.

Hvordan blev i kærester? Det gjorde vi faktisk til den slags bryllups fest, hvor vi begge blev enige om at vi godt kunne lide hinanden, så hvorfor ikke være kærester og tilbringe livet sammen. Så Patrick spurgte mig sødt, om jeg ikke ville være hans, og jo der var ikke noget jeg hellere ville end det. VAR så glad! Intet romantisk der, desværre.. haha!
Jeres første minde sammen? Kan stadig huske det ligeså tydeligt som var det igår. Vores første minde blev også skabt på Bjesken, hvor vi skulle spille bingo sammen, og det føltes bare helt naturligt at sidde der sammen med Patrick og spille, han var det sødeste, købte mig en mokai og nogle shots også. Det var en torsdag og Patrick skulle altså op på arbejde og jeg skulle i skole.. Det endte altså med vi lavede vores egen pub crawl og tog hvert og et sted, og fulde det blev vi fandme, så vi kom sent hjem, fik alt for lidt søvn og Patrick stod alt for sent op, til at komme på arbejde – det var en rigtig hyggelig dag, og nat.

Hvad forelskede du dig i ved ham? Det der gjorde mig mest forelsket i Patrick var at han altid tog sig af mig, jeg var aldrig i dårligt humør når jeg havde ham ved min side, når det hele ramlede sammen kunne jeg sidde og smide det hele af på ham, og han lyttede til alt jeg havde at sige. Men forelskede mig også i hans dejlige personlighed som til tider godt kan være ret komiske og sjove – Han er den type der elsker at klæde sig ud, og gøre mig forlegen en gang imellem, men er dog ved at vende mig til det, men i starten var det sgu svært at han elskede de skide parykker på hans weekends arbejde. Men tror faktisk jeg elsker alt ved Patrick, selvom vi til tider kan have vores ture sammen.

På søndag har vi allerede været sammen i et år, og på det her år har vi både været igennem mange nedture men også rigtig skønne opture som jeg ikke vil være foruden nogensinde – han gør mig lykkelig, og glad. Kunne ikke ønske mig en bedre kæreste end ham, også selvom han til tider ikke lytter når jeg snakker til ham, det irritere mig meget, men måske jeg lukker lidt for meget bullshit ud til tider, så det er sgu nok derfor han lukker af engang imellem, haha. Dette år er gået vanvittigt hurtigt, vi har lært hinandens dårlige og gode en skaber at kende både på godt og ondt. Jeg håber vi kan bevare kærligheden, og få mange flere år, måneder, uger og dage sammen. Han er i hvert fald min eneste ene, og den person jeg vil bygge en fremtid op sammen med, ligemeget hvor meget vi skændes, og ligemeget hvad så vil jeg altid elske ham. Håber også han altid vil elske mig, selvom jeg til tider kan være en irriterende skid, fordi jeg får mine sjove flips, hvor energien pludselig er på sit højeste, det tror jeg han hader mig for ;-). Men det er sådan jeg er, og det SKAL han leve med. Håber vores kærlighed ikke vil rustne og at vi vil blive sammen. Jeg kan te mig som en tosse i hans selveskab, tisse for åben dør og bøvse – det er kun gode ting, jeg sætter pris på i et forhold, det er sgu SUNDT! Jeg er stolt over at have så dejlig en kæreste, og at have kysset på ham i et år på søndag.  Han er det BEDSTE som er sket for mig! Tak fordi i læste med her til, det betyder meget for mig. Hvem betyder mest for jer?  

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar