Ikke kategoriseret

GET TO KNOW ME TAG

17. maj 2017

 God formiddag alle sammen! Jeg har i dag valgt at besvare en masse spørgsmål så i får et bedre indblik i hvem jeg er for en, og måske er der noget i slet ikke vidste imellem. Det hedder et ”Get to know me tag”.

Fulde navn? Der er sikkert ikke mange af jer der ved det men mit fulde navn er Kathrine Leandra Grandt Johansen – ja det er langt og det eneste jeg bruger er Johansen, for er altid blevet kaldt det, hvis der var 2 Kathrine’ i klassen.

Hvor høj er du? Jeg er altid lidt i tvivl om hvor høj jeg egentlig er og diskutere tit med folk omkring jeg er dværg og lige er under grænsen. Jeg er 1.46 høj, og tror sgu ikke jeg bliver højere, haha.

Har du søskende? Jeg har 2 storebrødre og en storesøster de er alle sammen halve, men har altid set dem som de bedste og mest omsorgsfulde søskende, så dem vil jeg ALDRIG være foruden!

Har du en yndlings blomst? Tja tror jeg har mange yndlings, er i hvert fald helt vild med tulipaner og orkideer i forskellige farver, er især forelsket i den blå og lyserøde farve på dem!
Hvordan vil du beskrive dit forhold? Mit forhold er det bedste jeg nogensinde har haft, jeg er SÅ glad for vi er blevet kærester og har fundet os en god hver dag sammen, selvom jeg kan være en sur skid så holder vi ved og det fantastiske ved det er, at det må være den kærlighed der bliver ved at blomstre. Jeg er glad og er især glad for vi er sammen, og at vi i søndags kunne fejre et helt år sammen – håber på mange flere! Vores forhold kan beskrives på mange måder.

Hvad er dit drømme rejsemål og hvorfor? Har rigtig mange drømme om at rejse ud til forskellige lande, det højeste ønske for mig er lige nu Dubai, New york og Hawaii – men nu nøjes jeg med en tur til Gardasøen her i sommerferien med min kæreste og hans familie, det er noget jeg ser meget frem til, for har længe haft brug for at komme ned til varmen og koble fuldstændig af, og nyde varmen og en god drinks, i godt selskab.

Hvilke er dine favorit butikker på internettet?  Jeg har altid haft god erfaring med at shoppe på nettet, så det har jeg næsten altid gjort lige siden jeg kan huske. Har haft mange favoritter, men det skifter hele tiden. Lige fortiden bruger jeg meget tid på at kigge hos; Only, fordi de har nogle super billige og smarte bukser som jeg køber nye af hver eller hver anden måned, deres stil af tøj er også lige mig. Asos, fordi man kan få tøj helt ned til xxs og det benytter jeg mig rigtig meget af, og så har de alt derinde! Men lige fortiden er det altid bolig interiør jeg kigger på, da jeg synes der mangler lidt i min lejlighed, men har dog ikke plads til mere, haha. Min kæreste brokker sig altid over mig..

Butikkerne kan i også finde inde på Rabble, som holder styr på alle rabatkoderne, og i kan finde mange andre fede butikker derinde, så tag et kig det er det hele værd hvis man magler en god rabatkode – det gør man vel altid ;).

Hvad vil du ønske du var bedre til? Jeg vil ønske at jeg kunne blive bedre til at tælle til 10, i stedet for at hidse mig op, for det sker meget hurtigt. Jeg vil også gerne være bedre til at snakke uden at tænke på hvad andre synes om mig, for det tænker jeg tit på, det er også det der stopper mig for at tage til forskellige events, for så klapper jeg automatisk i, såååå træls!
Hvad er din yndlings serie? Den er sgu svær, men tror ikke jeg har en favorit, der er mange – lige nu venter jeg stadig spændt på sidste sæson af Pretty Little Liars, som er en af de bedste serier jeg har set. Ellers er jeg igang med orange is the new black, men den er gået hen og blevet en smule kedeligt for mig, men den har ellers også lagt i toppen. Men åd 13 reasons why råt da jeg fik smag fra den, og det er nok en af mine favoritter og glæder mig allerede til sæson 2, kan ikke vente!

Har du nogen kæledyr? Jeps, har min kærligste Tino kat som jeg slet ikke ville være foruden, den er simpelthen noget af det sjoveste for den kan både åbne døre ind og ud. Er så glad for jeg valgte den bitte trold, til at bo hos mig. Han smelter alles hjerter, den store basse <3

Sommer eller Vinter? Den er overhovedet ikke svær at vælge imellem, det bliver helt klart sommer for så er der varmt, man kan sidde udenfor og nyde solen helt ind til aften, grille og bare være udenfor – er ikke så glad for kulde, hihi.

Vil du nogensinde Bungee-jump? Altså er da pisse bange for højder i hvert fald når vi kommer godt op over jorden, så der skal mange skub til før jeg siger JA, for min krop er sgu ikke så glad for sådan noget fis.

Har du nogen tatoveringer og fortryder du det? Jeg har to tatoveringer, og fortryder den på mit håndled da det var en uprofessionel som lavede den på mig da jeg var 17 år. Den vil jeg gerne have et cover til, som ville være lidt pænere og federe, hihi. Ellers står der Hope på min højre arm, som jeg er rigtig glad for, da den betyder meget. Det viser mig der altid er et håb, ligemeget hvad!

Tak fordi i læste med og for nogle af spørgsmålene søde følgere. I er meget velkommen til at stille mig flere, så vil jeg lave et indlæg nr. to med nye spørgsmål som i igen stiller mig. Skriv endelig en kommentar med et par, så er i skønne!  Hvad synes i om disse indlægs?

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Nikki Lund 17. maj 2017 at 13:10

    Hvor hyggeligt at lære dig lidt bedre at kende! Super godt indlæg <3
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv kommentar