Ikke kategoriseret

LACE X LINGERIE LOVE

9. maj 2017
HunkemøllerJeg er nok en af dem som desværre ikke går ud og bruger dyre domme på en god BH eller i det hele taget undertøj da pengene ikke falder ned fra træerne og på SU, er det svært at få det hele til at hænge sammen. Men jeg sidder tit og kigger på de perfekte lingerier og bh’er som jeg til tider tager mig selv sukke et langt stykke efter på grund af pengene. Heldigvis har jeg lige bestilt 3 nye bh’er hjem, og et par trusser – glæder mig meget til at det kommer med posten, så jeg kan bruge det her til sommer og så er det altid skønt med NYT. Det er faktisk mit første køb ved Hunkemöller nogensinde, så er da meget spændt på hvad det kommer hjem i, og så skal der knipses billeder, haha!
hunkemøller
På collagerne har jeg indsamlet et par favoritter som det står til lige nu, er vild med bh’er som skriger i farverne og de neutrale er jeg også ret pjattet med. Jeg er også blevet forelsket i bh’er med blonder som de sorte bh’er i kan se på collagerne, faktisk så oplever jeg min trang til nyt er endnu større når jeg sidder og kigger på deres side. Ved også fra andre at hunkemöller er kvalitet undertøj, og ikke er noget billigt skrammel som det fra H&M. Jeg elsker de legende udtryk og deres fantastiske nuancere.Hvis i gerne vil ind på linket, kan i trykke på collagerne, så kommer i direkte. Har i en favorit på collagerne?
Indlægget er sponsoreret 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 11. maj 2017 at 10:12

    Vildt fint undertøj <3

  • Skriv kommentar