Ikke kategoriseret

PÅ JAGT EFTER ET NYT OBJEKTIV

4. maj 2017

Jeg har ikke mange penge at gøre med, men min store hobby er altså at tage billeder af min store familie, dyrene og naturen – dog har jeg næsten altid mit kamera ved hånden hvis der forgår noget stort som bryllupper, konfirmationer, og fødselsdage. Billederne bliver bare SÅ meget bedre, når man har sit kamera til at tage dem med. Min hobby er at tage billeder og derfor har jeg også investeret mig i et Canon 600d for et par år siden, og det er nok det bedste jeg nogensinde har haft, dog er jeg ved at trække over til Nikon – men det er dyrt og skifte det hele, da jeg er begyndt at have nogle forskellige objektiver nu, for at gøre fotografering til sjovere og mere ”indviklet” hvis i forstår det, thi!  I weekenden var jeg i Fredericia og der bestemte min kæreste og jeg os for at tage til Kolding for at ose lidt om lørdagen, og det var bestemt en lidt dårlig ide men også en fantastisk god ide, for der fandt jeg mig et nyt objektiv, som jeg lidt har manglet til min fotografering. Jeg vil gerne have et objektiv som også kan zoome men samtidig slører baggrunden bagved, da det giver de aller bedste billeder, synes jeg. Jeg stod et stykke tid og bagefter fik jeg hjælp til at købe det helt rigtige, og det blev så til; Tamron 18-200 mm F3.5-6.3 Di II VC objektiv – Canon som koster omkring de 1700.- Jeg er så glad for det, da det både kan zoome og sløre baggrunden, ligesom jeg vil have det. Jeg købte det også, fordi min kæreste og jeg står til at skulle ud at rejse i sommerferien, og så skal billederne altså være knivskarpe og skal kunne tages på lang afstand. Nu kigger jeg allerede på et nyt objektiv, da jeg står og mangler et super godt et til portræt fotograferingen, kender i et? Så må i meget gerne sige til eller linke det til mig. Hvilket objektiv og kamera bruger i? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar