Ikke kategoriseret

Serie anbefaling #1 | Døde piger lyver ikke

2. maj 2017

Jeg kommer her med en anbefaling til jer og det er at se ”døde piger lyver ikke” hvis i ikke allerede har set den. Det er den første serie næst efter PLL, som har taget mit hjerte og mig med storm, jeg har både grædt, grinet og slået væk fra denne serie, for den er hård og meget rørende at kigge med på. Serien tager emner op som voldtægt, mobning, stoffer mm.

Serien handler om en ung pige ved navn Hannah Baker der begår selvmord. Hun blev træt af det hele og inden hendes død optager hun 13 kassettebånd, med 13 grunde til hvorfor hun ender med at begå selvmord. Båndende bliver  sendt til de personer der er ansvarlige og efterfølgende bliver der afsløret utallige hemmeligheder.

Jeg synes serien er fantastisk at den tager alle emnerne op, og jeg fik set den på under 3 dage fordi den virkelig bare rev en med sig. Jeg sad flere gange med en kæmpe klump i halsen, og med tåre i øjnene for synes det er hårdt at se på, for det er virkelighed – det kan sgu også ske nu, derfor tog den mig med storm. Alle burde virkelig tage sig tid til at se den serie, I vil bestemt ikke fortryde den, den kan godt virke meget indviklet, derfor er det med at holde øjnene åben, og se og lyt! Der er sølle 13 afsnit, og de alle sammen kan ses på Netflix, gør jer selv den tjenste at se den! Har i set serien, og hvad synes i? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 3. maj 2017 at 8:18

    Mega god serie 🙂

  • Reply Liselotte / Everyday Couture 3. maj 2017 at 10:51

    Jeg er også igang med serien, den er vildt god!

    / Liselotte

  • Skriv kommentar