Ikke kategoriseret

SMUKKE ÅRHUS OG LÆKRE DRINKS

8. maj 2017

Såå blev det atter mandag igen, og nu kan man kun tænke tilbage på weekendens strabadser i Aarhus, med min kæreste og hans kammerat. Jeg er fan af Aarhus synes simpelthen byen er så smuk, og elsker især at sidde nede ved Åen og nyde det gode vejr, og det gjorde vi også her i weekenden, dog var der koncert så vi måtte nøjes med Cafe Faust, men det er jeg nu glad for, for da jeg blev introduceret  for deres Mojito af en sød Instagram veninde, så måtte jeg altså besøge stedet igen, denne gang med min kæreste og hans ven. Super god service og deres mojito er virkelig fantastiske, dem MÅ i altså prøve!

Bagefter tog vi ud til en skide god bowlinghal hvor vi besluttede os at bowle i en times tid, og i starten førrede jeg stort, men det vendte godt nok efter noget tid, for jeg tabte nemlig enormt stort.. øv! Men det var virkelig hyggeligt at tilbringe noget kvalitets tid med min kæreste og hans kammerart i smukke Aarhus, hvor der altid er liv og glade dage, er kæmpe fan! Vi gik næsten Aarhus tyndt for at finde et godt spise sted, men vi blev enige om det heller ikke skulle koste særlig meget, da vi havde brugt penge på en masse andet, så vi gik nede ved Åen, og der var ikke lige noget, der sagde os noget lige den dag. Så vi smuttede op på The burger shack for at spise en lækker burgere, Patrick var kæmpe fan af dem, mens jeg havde en lidt træls oplevelse og så smagte deres kyllinge burger ikke særlig godt, og det var nogle alt for store stykker der var smækket i den og så var den bare utrolig fedtet og det er bestemt ikke lige mig.. Er lidt sart hvad sådan noget angår, vil aller helst have en omgang salat, nogle lækre pommes og en oksemørbradbøf! Men alt i alt var det en helt fantastisk dag med super god stemning, og der skete bare så meget, at jeg sov lige da jeg nåede puden. Glæder mig allerede til næste oplevelse i Aarhus. Kender i nogle gode spisesteder, og seværdigheder i Aarhus? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar