Ikke kategoriseret

TRE LANDE JEG GERNE VIL BESØGE

16. maj 2017

Vi alle sidder vel med en lille drøm i maven om at komme ud at se så meget af verden som vi kan nå inden vi bliver gamle og helt grå, det har jeg i hvert fald – dog har jeg kun været ovre grænsen, besøgt Sverige og rejst til Kreta da jeg var mindre sammen med min mor, men vil altså gerne se mere. Se flere seværdigheder og opleve en anden form for natur end vi har her hjemme. Der skal både penge, og planlægning til så indtil videre må jeg drømme mig til disse tre lande jeg vil vise jer.
Det første land er smukke Hawaii, har altid haft en lille pige drøm i maven om at komme dertil og se de flotte strande og svømme med de søde definer i havet, eller i hvert fald bare se en eller ti. Når jeg sidder og kigger på billeder af Hawaii får jeg endnu mere lyst til at smutte afsted i en måned eller to og bare opleve deres natur, og se de fedeste seværdigheder Hawaii har at vise.  Det første sted jeg gerne vil se er Hawaii Volcanoes nationalpark, og de vigtigste naturlige attraktioner i parken er vulkanerne Kilauea og Mauna Loa – og det er lige præcis de to vulkaner jeg satser efter at se, synes der er et eller andet smukt ved sådan noget. Men vil ikke bruge hele min tid der på at se ting, vil også dase på strandene med en kokosnød, og kigge ud over det smukke hav, og se de flotteste solnedgange, uden tvivl så er jeg klar til at rejse til Hawaii, hvis i spurgte mig!
Selvfølgelig vil jeg også gerne besøge byen der aldrig sover, nemlig storbyen New york hvor der altid er gang i gaderne, og en masse seværdigheder at se hvis man lige skulle kede sig, men det gør man bestemt ikke i New york. Der er så mange ting jeg gerne vil se og opleve hvis jeg fik chancen for at tage afsted. Jeg vil for det første gerne se friheds gudinden fordi hun er så fin, og det er vel bare en oplevelse man skal have, når man besøger stedet. Vil også svinge kameraret om halsen og gå ud i natte livet, for at knipse billeder af det fedeste natteliv og farver over alt, New york er bare stort, og man får sikkert den vildeste og fedeste oplevelse. Jeg vil også spise deres lækre pandekager, og en burger eller to, why? Fordi det er neeeew york. Shopping skal der altså også være plads til, og vil i hvert fald ikke have særlig meget tøj med, for man kommer sikkert hjem med en hel kuffert fuld, hvis man har pengene til det, hihi. Men se lige?! Det er altså så smukt, og fint. Er vild med gade livet, og at byen aldrig sover.
Det sidste og mest fascinerende land  jeg gerne vil sætte mine ben på er Dubai, smukke Dubai. Bare når jeg sidder og surfer på nettet, og kigger billeder af Dubai, så bliver man sgu en smule misundelig på dem der har været der, for jeg vil sgu også gerne besøge det smukke sted, og se alle højhusene, havnene og alle de smukke og store skibe der lægger alle steder i havn. Men der er også sjove bygninger jeg er fascineret af, f.x dem i ser på billederne – synes de er sjove og det fede er at de er anderledes end alt det andet – det er noget af det jeg skal opleve hvis min mulighed en dag blev at rejse til Dubai. Jeg synes det er smukt med alt det lys, farver og at bygningerne er så høje – tror ikke selv jeg vil bo øverst oppe, for når det blæser kan det sikkert mærkes i bygningen. Jeg vil shoppe mit kort tomt, og drikke en masse smukke drinks forskellige steder og tage hundredevis af billeder som jeg vil være øv over ikke at kunne vise jer, håber det en dag sker at jeg skal besøge smukke Dubai.

Jeg er vel ikke den eneste der savler over smukke lande, steder, ville seværdigheder og de fedeste shopping ture med en dejlig kæreste eller sin bedste veninde?! Jeg er fan, og håber inderligt min chance den kommer på et tidpunkt, selvom det er nogle dyre steder jeg vil rejse hen, så kan alt ske hvis man spare en ordenligt sjat penge op. Fortæl mig om jeres rejse drømme? Hvor vil i gerne rejse hen? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Reply Annette // ByAnnette.dk 17. maj 2017 at 7:51

  Sikke dejlige drømme 🙂
  Faktisk, er jeg så heldig at have besøgt alle 3 steder – og jeg indrømmer – de er ALLE lige så fantastiske som du drømmer om.
  Med en enkelt tanke dog – for dit ønske om at drikke smukke drinks i Dubai bliver med en udfordring – eller i hvert fald en “uden alkohol” version, for de hverken nyder eller sælger alkohol offentlige steder i Dubai 🙂

  Mine 2 drømmesteder pt er at besøge den Fransk polynesiske øgruppe – og New Zealand 😀
  Vi har besøgt Australien 2 gange, men New Zealand må være næste gang vi bevæger os på den halvdel af jordkloden <3

  Hilsen Annette

 • Skriv kommentar