Ikke kategoriseret

10 TING JEG HADER #2

11. juni 2017

Det er ved at være et godt stykke tid siden at jeg har lavet dette indlæg, så nu er tiden inde igen. I kan læse det første HER. hvis i kunne have lyst til det.

1. Folk der stopper op midt i et shopping center. Nej i står ikke i vejen, så flyt jer dog!!!

2. Når min mor, veninder eller søster køber en cola som de bare stiller midt på bordet, det er altså MENINGEN sådan en skal være kold. I køleskabet med den, med det sammen! (Jeg gør det altid)

3. Folk der tror de er klogere end en selv f.x med min ørering. ‘Du er da for dum at få den skudt i’ ‘Du ved godt hvor mange bakterier der sidder og den helst skal laves rigtigt’  og så er der dem der ikke skriver det i kommentaren men sender en privat besked. STOOOOP NU, ved godt det var dumt, ok

4. At jeg skal i 7 – 8 dage tage 8 fucking piller om dagen, og de har fucket min mave fuldstændig op, ved snart ikke hvad jeg skal gøre mere!?

5. At blive rettet på! Jeg har nogle gange problemer med min udtalelse på mange svære ord, og lange. Min kæreste ELSKER at rette på mig, og det hader jeg. Han gør det self for mit eget bedste, men jeg synes det træls, haha

6. At jeg altid kommer til at ødelægge min nylagde neglelak, og der går ikke engang 10 sekunder, så skal det hele lægges om. pis

7. At hele min skole og andre allerede har sommerferie, så vi er den ENESTE klasse tilbage snart og det er ret frustrerende, når man bare vil have sommerferie NU

8. Når man står inde i badet og opdagere man ikke har taget et håndklæde, og man skal til at pladske hele gulvet til for at få et

9. Når bus, tog eller et helt tredje offentligt transportmiddel kører for øjnene af en, og man står forpustet tilbage, da man selvfølgelig er løbet derhen for at nå det på sidste minut. Det får mig helt op i det rødefelt, prøvede det inden eventet i Aarhus, fordi det var forsinket. Heldigvis kørte min kæreste mig derned så.

10.  At skal bruge så mange penge på tandlæge regninger, hvorfor er SKAT ikke inden over det?! Det vil hjælpe SÅ mange af os unge på SU’en. Er der noget i hader så del det gerne med mig i kommentarfeltet?! 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 13. juni 2017 at 9:55

    Nr. 9 er så ond. Har også oplevet det flere gange efterhånden. Bare ikke i orden 🙁

  • Skriv kommentar