Ikke kategoriseret

10 ting, som gør mig glad i hverdagen #2

12. juni 2017


Der er nogen ting som gør en mere glad en andre og det giver energi og lykke til hverdagen samt weekender. Mange af tingene er jeg dog dårlige til at få gjort, men las os se.

Solskin! Hvem elsker ikke når solen står højest på himmelen, det gør jeg i hvert fald, trækker nærmest enerigen ud af solen ligeså snart den viser sig, og der er ok varmt udenfor, så sætter jeg mig altid ud på terassen og suger alt hvad jeg kan.

Rydelige omgivelser det er ikke noget jeg går særlig meget op i, og der er altid rodet i krogene herhjemme, og inderst inde irritere det mig så meget at jeg begynder at rydde op og gøre det pænt. Energien er ikke hvad den har været, og skuffer, skabe og ligende er der ikke plads til mere. Men når jeg endelig får taget mig sammen og har ryddet op bliver jeg så glad og det giver mig et friskt pust både inden jeg går i seng og når jeg står op – det er altså skønt!

Rent sengetøj det gør et eller andet ved os alle sammen, at lægge sig under noget helt rent, og duftende sengetøj, er noget af det bedste jeg ved, man føler sig helt ren når det også er og så sover man altså bare bedre. enig?

Sommer musik der er intet bedre end højt musik på en sommer dag, hvor man bare kan gå og tuller rundt indenfor med musikken i ørene, og bare nyde det rigtigt er blevet SOMMER. Det er sgu rart!

Fridage fra skole det er måske lidt underligt at have den på, for det burde jo ikke gøre en glad i hverdagen, men når man vågner tidligt en mandag morgen, og der så popper en besked op på din telefon hvor der står ”Du har fri i de 2 første timer” så kan man altså ikke andet end juble af glæde og så blev dagen altså bare lidt bedre. De sms’er får vi rigtig tit fortiden, og det fedt!

Tino som spinder mig ind i øret om morgen eller inden jeg går i seng, eller bare hvis den putter ved siden af mig, det er altså rart og virkelig beroligende at hører den have det godt og bare putte i mine arme. Når den har det godt, har jeg også – mit lille kærligheds væsen.

LÆS OGSÅ: 10 ting som gør mig glad

Friske blomster er nok en evig klassiker som får mig til at have det godt. Friske blomster gør bare et eller andet godt ved mig, og så er de smukke at se på. I starten af sommeren var det Tulipaner jeg cravede efter, nu er det dem jeg kalder bonderoser de er altså fantastisk smukke, dog dyre – men må ud og have anskaffet mig nogle så de kan pynte herhjemme i et stykke tid.

Varme bade gør at man lige kan holde varmen især på sådan en blæsende dag i dag, så sådan et snupper jeg mig om lidt, for det er altså skønt at stå under det varme vand og bare drømme sig selv væk til et lækker sted, eller hvad man lige tænker på når man står der.

Kys og kram fra min kæreste, det er så rart når han bare holder om mig, og det vare lidt længere end de normale kram og når han kysser mig er det bare rart og befriende og så glemmer man lige alt omkring sig selv lidt. Jeg elsker det! Især om morgen og inden sengetid.

Et fylde køleskab  med lækre råvare og grøntsager er altså højest på listen over hverdagen glæde. Jeg hader når vi ikke har noget ordenligt, man lige hurtigt kan bikse noget lækkert ud af. Nu skal vi til at spise lidt sundere, så hver uge skal køleskabet fyldes op med en masse grøntsager som kan gøre en hver ret helt fantastisk og lidt lækre at spise.

Det kunne være så dejligt at høre om 10 ting der gør jer glade i hverdagen? Del endelig ud af det i kommentarfeltet! Jeg vil elske at hører hvad der glæder jer i hverdagen♡. 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Nikki Lund 13. juni 2017 at 13:13

  Dejligt indlæg at læse – jeg er helt enig med dig! Noget, der gør mig rigtig glad i hverdagen, er noget så simpelt som en fremmeds smil. <3
  Dejlig dag til dig!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Louise 13. juni 2017 at 15:36

  Jeg er så enig i alle tingene. Det er godt at vide, hvad der gør en glad, så man kan tilføje tingene til en dårlig dag 🙂

  http://www.louisefrolich.dk

 • Skriv kommentar