Ikke kategoriseret

5 IRRITERENDE VANER MIN KÆRESTE HAR!

27. juni 2017

Sig hej til Patrick på bloggen, det er stadig mig der skriver men bliver dæleme nødtil at dele nogle af hans underlige vaner med jer. Altså de er ikke så underlige igen, men det er vaner der kan irritere mig grænseløst og igen få mig til at grine bagefter.

1. Patrick kan komme direkte hjem fra sit arbejde, sætte sig i sofaen og hiver med det samme telefonen op af lommen, hvor han begynder at læse de mærkeligste ting, det kan være alt fra nyheder til noget der slet ikke giver mening, og til tider bruger man LIDT for lang tid på det, hvor man tænker ”Hvornår får jeg din opmærksomhed?”  f.x så brugte han knap og nap en halv time på at læse en artikel et sted, som ikke endte som han gerne ville have det. haha!

2. Når Patrick og jeg kører ud for at handle ender det altid med, at jeg får hovedpine, da Patrick er værre end så mange andre til det. ALT skal kigges på, og nær studeres. Især madvare, og ting vi slet ikke har skrevet på vores seddel, vi kan sagtens bruge en time i et supermarked, og det ikke engang løgn. Derfor ender det altid med jeg bliver sur på ham, for han er en snegl, og jeg vil bare gerne videre…

3. Patrick er også den type der hele tiden sidder og kigger de mærkeligste og mest ondsvage videoer på facebook eller bare nettet. Han kan bruge flere timer på det, og så larmer de så forfærdeligt til tider, og det sker sådan like hver dag.

4. Hvis Patrick kunne ville han leve af hakket oksekød, da jeg mødte ham ville han hele tiden have sådan noget traditionelt mad som bøffer.. Det er jeg bare slet ikke til, for synes ikke der er noget mere kedeligt, end en hakke bøf. Men det er altså noget af Patricks yndlings åbenbart. Men den glæde må han gerne have!

5. Når jeg bliver pisse sur eller bare er i dårligt humør, ender det altid med Patrick sidder og er ved at flække af grin over mig, fordi jeg virkelig til tider kan være negativ og hvis jeg har en dårlig dag, så er ALT bare galt. Det synes han er vældig sjovt, og han har sikkert ret. Alle de ansigts udtryk jeg kommer med, og udtryk i min tale, han har lært at leve med mig, og i stedet for at gøre noget ved det, så griner han og til tider får det mig i godt humør igen, men andre gange kunne jeg også bare slå ham hårdt, haha..

Men ligemeget hvad, så synes jeg han er dejlig også selvom hans underlige vaner til tider driver mig halvt til vanvid. Har jeres kærester også nogle underlige vaner? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Home_by_madina 27. juni 2017 at 9:36

  Åh min mand gør det samme min din, med at se klip på FB med fuld lyd! Neeeej jeg hader det! ? Og det kan være på de værste tider af døgnet!

  Min mand har en ting med, at når han ser tv, ser på telefon, skriver SMS eller noget i den stil, så kan han ikke svare, hvis jeg snakker til ham! Jeg bliver så sur haha

  Til gengæld har min mand magisk syn, han kan nemlig overse ALT rod ?? Det er sejt ?

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 28. juni 2017 at 13:54

  Det er meget sjovt at læse sådan nogen indlæg 😀

  Min kæreste bider negle – det er både ulækkert OG larmer når han gnaver i dem 😛 Og så har han langt skæg, så han sidder hele tiden og kører sine fingre igennem det, hvilket jeg kan se ud af øjenkrogen konstant. SÅ irriterende! haha! Eller hvis vi sidder og snakker alvorligt, kan han sjældent lade være at grine, selvom emnet måske er meget alvorligt, fordi vi bare er bedst til at grine og have det sjovt. Men det er lidt akavet når man fortæller noget som man ikke må grine af og han så ikke kan lade være, selvom han selv ved det er forkert 😀

 • Reply Nikki Lund 28. juni 2017 at 19:39

  Uh ha, 3’eren er også en klassiker herhjemme.. Noget, jeg synes, er helt vildt irriterende ved min kæreste, er når jeg sidder og fortæller ham noget og pludselig bemærker, at han ikke rigtigt lytter efter alligevel. Åh ha. :p
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Skriv kommentar