Ikke kategoriseret

COOKIE DOUGH DIP // Sukkerfri

16. juni 2017

Endelig er det fredag og det har jeg ventet længe på. Glæder mig aller mest til sommerferien, hvor der skal ske en masse. Men i sidste indlæg fortalte jeg hvordan det var på LCHF kuren og den er jeg stadig på i weekenderne, og det betyder ingen Cola, sukker eller stivelse. I kan læse det lige HER, hvis i har lyst.

Patrick og jeg blev pludselig lækker sultne, og jeg har haft lyst til cola i de sidste par dage, men har holdt mig i skindet, og lige nu står der sgu en cola i køleskabet som jeg craver for vildt.. Men indtil videre er der ikke drukket noget som helst af den. Nå, vi blev altså lækre sultne og derfor måtte vi i tænke boksen, og søgte nettet op og ned for lækre opskrifter som er med på LCHF kuren, som er rimelig vigtigt.

Vi fandt en vild og cremede Cookie dough dip! Lyder det ikke bare som noget der skal afprøves og lækkert? Det tænkte vi også, eller jeg gjorde nok mest.. Det er en ordenligt fedt bombe, så hvis du er lidt fedt forskrækket er det nok ikke en opskrift for dig. Men da man på LCHF skal have meget fedt, så er den perfekt til os ;-).

4 PERSONER SOM DIP

  • 150 g flødeost naturel, vi brugte den økologiske fra Buko
  • 40 g blødt smør (vi brugte saltet)
  • 50 g peanut butter creamy
  • 3,5 teske Sukrin Gold (Man kan også bruge stevia med vaniljesmag
  • ca 40 g hakket, mørkt chokolade (vi brugte 70%)

HVORDAN GØR JEG?

1. Hæld flødeost, blødt smør peanutbutter og stevia/Sukrin Gold i en skål og så pisker i det hele godt sammen, gerne med en el pisker.

2. Rør så den hakkede chokolade i med en ske. Husk og smag dippen til og justere lidt i det, hvis ikke i er helt tilfreds endnu.

3. Vi hældte dippen over i en lille skål, og satte det i køleskabet, fordi der var lidt for meget. Bagefter serverede jeg det i en lille skål med hakket chokolade ovenpå.

4. Vi købte æbler, lidt jordbær og banan til, dog må man ikke få for meget af det.
Det var en helt perfekt snack og så lægger den helt tungt i maven, og gør at man ikke kan spise særlig meget, og det er det gode ved det. Vi spiste dog halvdelen af skålen, det smagte helt fantastisk. Det er noget vi helt sikkert vil lave igen, måske til når vi får besøg af familie, venner eller til fødselsdage. Hvad synes i? Ser det ikke godt ud? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 17. juni 2017 at 14:59

    Det ser lækkert ud 🙂

  • Skriv kommentar