Ikke kategoriseret

KÆMPE SMERTE OG EN DAG I HELVEDE

7. juni 2017

I lørdags tog jeg på Hjallerup marked med Patrick og min veninde Line fordi vi ville op at se boderne og more os lidt i ølteltet, der var glade dage så min veninde og jeg endte ud med en Piercing (LÆS: Vi var ikke fulde) øverst i øret, men det blev til en af mine værste oplevelser nogensinde! Stedet var rent og han gjorde det ordenligt med handske og det hele. Den blev skudt i, og har efterfølgende læst at det er den værste måde at få en Piercing på desværre, men man kan sgu være bag klog. Men uheldet er desværre ude og jeg får en mother fucker betændelse i HELE og jeg siger jer, hele øret er fyldt og rødt – har endda fået flyve øre, så slemt er det, og det er ikke noget jeg normalt døjer med.

Har kæmpet en kamp siden igår tirsdag med at få selve låsen af øreringen. Men den rokkede sig bestemt ikke ud af flippen overhovedet, så det ender med at jeg må vække Patrick klokken lort i nat og næsten grædende fortælle ham hvor ondt det gør i mit knald røde og nu meget mere hævet øre, da vi havde siddet der i en halv time og nogle minutter kommer vi ind og hun mærker 2 sekunder på øret, stikker mig en heste pille i hånden, og siger jeg skal tage dem 3 gange om dagen ARE YOU FUCKING KIDDING ME?!  Hvor jeg så måtte forklarede hende at jeg desværre ikke kunne sluge dem, hendes kommentar til det var “tja, så det nok ikke noget at gøre”  og så tilføjede hun dog lige, at jeg kunne tage den med noget spiseligt og tyndt, jaja. tak for ingenting! Om morgen vågner jeg ved at mit øre banker løs og det er som om der sidder nogle og river i det for vildt, men inden Patrick tog afsted i morges kæmpede vi en ulidelig og smertefuld kamp med at få låsen ad og der skete ingenting.
Da lægerne åbnede måtte jeg ringe grædende til min hende og be’ om hjælp og så sød som hun er sender hun mig videre på akut modtagelsen i Hjørring, hvor jeg sad i godt og vel en times tid på at komme ind, da jeg kommer ind vil han have låsen af og han prøver virkelig ihærdigt og JEG SIGER JER DET VAR SMERTEFULDT og låsen kom altså heller ikke af her. Det gjorde så ondt at jeg ikke kunne stoppe mine tåre og hulken samt det snorrede helt ude i mine finger så de slet ikke kunne bevæges, kunne ikke få følelsen tilbage, først efter nogle minutter og troede jeg skulle besvime. Skulle så have tager blodprøver for mine i fiktions tal og de så heldigvis pæne ud (LÆS: besvimede heller ej) så jeg måtte pænt gå igennem byen for at hente piller til sølle 600 bobs på det lokale apotek, og gå hele vejen tilbage igen for at vente 2 – 3 timer på svar fra blodprøverne der selvfølgelig var ganske fine, heldigvis! Lægen sagde jeg skulle kontakte øje, næse og mund speciallægen og få dem til at tage låsen af.. pis! Patrick kommer hjem og får en ide vi måtte prøve. Han fortæller at man måske kan få den af med en tang. Så skyndte mig op af sengen og så os ud og finde en der passede og imens var jeg ved at kaste op de første 266272 gange i hans bil, Hihi. Da vi kommer hjem smider jeg mig i sengen, han spørger om jeg er klar og FUCKING 2 sekunder efter er låsen af, fyldt med betændelse og øreringen er ude, væk og DONE! Der var fandme glædes tåre. Jeg er så glad og lettet, der er SLET ingen trykken for øret nu, dog flyder betændelsen ud, men det ligemeget når smerten er fortaget og jeg kan se fremad nu. Tak til alle for råd og hjælp på Facebook og instagram – det betyder alverdens! Jeg er ved godt mod, skal tage 8 piller om dagen, og så skulle det snart være ovre, DEJLIGT! Håber jeres dag har været bedre end min. Go’ aften og i må undskylde mine iphones billeder, er der det eneste jeg lige fik taget billederne med.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Joan 11. juni 2017 at 15:06

    Sikke en oplevelse, det jo ikke lige det man regner med der sker når man får en piercing..

  • Skriv kommentar