Ikke kategoriseret

LOW CARB HIGH FAT | SE FØR/EFTER BILLEDER PÅ 3 UGER

29. juni 2017

Jeg har virkelig haft en hård kamp på denne Low Carb High Fat livsstils ændring, da man ikke må en skid på kuren, andet at drikke sig fed i fløde, spise et tons af grøntsager som vokser oppe over jorden(meget vigtigt) og så lige en masse kød. Det har både været med trætte dage hvor hovedpinen virkelig har taget over, og så er der dage hvor jeg måtte tude min frustation ud, da vi aldrig kunne blive enige om noget at spise, da det hele tager så forbandet langtid at lave. Jeg har nu været på kuren sammen med Patrick i små 3 uger og vi begge kan mærke det på vores kroppe, humør eller Patrick er nok den der mest kan mærke det. Jeg er stadig lidt små irriteret over alle de svære retter og alt den opvask, pyha!

Jeg skulle fra den ene dag til den anden skifte cola ud med vand, og det måtte ikke engang være vand med smag, og når man drikker cola hver dag i hvert fald mindst et glas, så var det en kold tyrker som rev tænder ud. Vi har kigget skabene igennem, og alt der hedder stivelse, ris, pasta, kartofler og usunde sager røget i skraldespanden, så nu er der fyldt op med LCHF venlige sager, som jeg overhovedet ikke kan navnene på. Det er en hård kur, der kan gøre en sur, irriteret og især hvis man som mig er lidt for glad, hvad sukker angår.
Nu vil jeg lige under strege at det bestemt ikke er for at tabe mig jeg er på LCHF men for at få en mere markeret krop, og imens blive meget sundere inden i. Flere af jer har skrevet at jeg er meget tynd og jeg burde spise noget mere, og ja jeg er meget tynd, har et godt stofskifte som gør at jeg har svært ved at tage på men alligevel har jeg taget meget fedt på rundt omkring især ved maven. Når man er på LCHF må man spise max 100 kulhydrater om dagen eller måske mindre for at holde sin vægt, derfor er jeg heller ikke så kritisk med at drikke et glas cola, eller spise en hel kasse Mars is på en dag, for det må jeg jo egentligt godt – eller en is er okay. Så nej, det er ikke fordi jeg skal tabe mig yderligere end hvor min vægt ligger. Det er meget grænseoverskridende men har lige siden jeg var 15 år vejet imellem 38 – 42, og lige nu er min vægt på 39 og det er en okay vægt til mig, når jeg ikke er særlig høj, så er ikke undervægtig. Min start vægt var på 42,2! Nu til det fine resultat af kuren på de knap og nap 3 uger;
(undskyld mit spejl, fik det ikke lige pudset) I kan sikkert godt se forskel, men på højre side er begyndelsen, hvor jeg synes der var lidt for meget fedt rundt om maven, og det ville jeg rigtig gerne lidt af med inden vi rejser til Italien, og synes fandme jeg har klaret det godt. For kigger i på vestre side er det resultatet af den hårde kur vi har været på. Er ret positiv og glad for det, for man kan sgu se der er sket noget, og det troede jeg ikke man ville gøre. Flere af mine veninder har sagt jeg var blevet lidt små buttet i hovedet, og nu begynder mine kinder at være mere markeret igen, det gør mig glad at det er en kur der virkelig dur ;-). Jeg vil klart anbefale den til ALLE. Den er super god, selvom der er mange regler! Hvad synes i, kan i se resultat eller er det bare mig? Synes selv den lille top mave er ved at være væk!

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Linda Nazila / The Beauty Inside 27. oktober 2017 at 11:40

    Jeg kan sagtens se forskel – virkelig sejt, at du vil dele det <3

  • Skriv kommentar