Ikke kategoriseret

MUNDLORT PÅ EN ELLERS FIN ONSDAG

28. juni 2017

Er det onsdag i dag, eller er det faktisk mandag?! Jeg synes godt nok det har været en besværgelig dag, og har været ved at bryde sammen like 3 gange. Jeg har haft en pisse dårlig dag, og det havde jeg også i forgårs, men i dag overdækker alle de andre fordi jeg har været i samtlige butikker i Hjørring for at finde de perfekte slippers, eller sandaler til en lækker tur i Italien, men hvordan kan jeg tage afsted uden et par ordenlige slippers?! Jeg har de smalleste fødder, og de fødder har jeg haft i alle de år jeg kan huske, de fødder giver mig problemer hele tiden, både med almindelige sko, men også med de slippers. Men i dag har været en lorte dag, fordi jeg i samtlige butikker ikke kunne finde nogle jeg kunne passe. Jeg fandt et par børne slippers i AZ og de var sådan set fine nok, men hvem gider bruge et par børne sko, som ligner det?! Ik. mig. Niks, så nu har jeg bestilt et birkenstock hjem fra Footway, så håber jeg for alt i verden jeg kan passe dem, ellers vil jeg nok få mit anden nervebrud, og det går altså ikke. Men de er bestilt og jeg venter spændt med krydset fingere.

Men for at gnide endnu mere salt i såret, som allerede er revnet og åbnet. Så får jeg den lykkeligste besked om at mit kamera er færdig lavet, og nu er klar til afhentning, kunne ikke blive gladere eller lykkeligere. De nåede sgu at lave det inden afrejse, og skyndte mig op efter det. Men det glade øjeblik varede sørme kort, da jeg kommer hjem og ser det samme katte hår, de samme pletter og støvkorn sidder samme sted som jeg forlod dem inde hos foto forretningen. Da jeg fandt ud af det, brød jeg sammen med tåre i øjnene ja, men når et kamera så dyrt, 3000 – 4000 kroner ikke er lavet ordenligt, så får man det sgu lidt træls. Og det havde jeg, Patrick var heldigvis så god at berolige mig, men hvis han ikke havde gjort det, var jeg blevet stiktosset på dem. Måtte endnu engang op med det igen, for at fortælle ham manden, der sagde det var så pænt og så godt som nyt, at der stadig sad hår, og støv inde i kameraet. Så var han ved at fortælle mig om at de altid med sikkerhed ved at det er lavet ordenligt, for de tjekker altid inden de aflevere. Uheldigvis var mit kamera ikke lavet og det ville jeg ikke betale for, heller ikke hvis der skal betales mere. Det ikke okay. Ja, alle kan lave fejl og jeg ved det. Det er også okay, men så tæt på en ferie jeg gerne vil berige med en masse smukke billeder, så må det bare ikke gå galt en gang til for så når jeg ikke at få det med, og har allerede i tankerne om nu, at købe et NYT hvis det går helt galt, SKAL have et kamera med, om det så må koste mig hele min opsparing. Kryds fingere for mig, søde følgere.

Af hjertet tak, til alle der læste med her til, det har været en rigtig træls dag og det var så dejligt at komme ud og få luftet tankerne med en masse jordbær plukkeri, det nød jeg. Håber min torsdag bliver bedre.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Nikki Lund 29. juni 2017 at 21:39

    Puha! Det lyder godt nok som en træls dag! Håber ikke du er nødt til at skulle ud at købe et nyt kamera <3
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv kommentar