Ikke kategoriseret

NY RUSKINDS JAKKE

20. juni 2017

Har kigget diverse hjemmesider, butikker og nettet tyndt for en lækker sommer jakke ligende en læder. Det er svært af finde en der passer ordenligt når man er ret lav, og ens arme ikke er de længste til at kunne udfylde en jakke, der måske har nogle længere ærmer end andre.  Men har endelig fundet en jakke, som der passer til mig, og som kan gøre mit outfit end smule mere stilet og lækkert end, en sort jakke som ikke er noget særligt. Er jeg den eneste der tænker sådan?
reklamelinks: Jeg fandt denne jakke til omkring de 750 i Vero Moda inde i Kolding storcenter og da jeg fik den på, måtte jeg have den med hjem, fordi den faktisk passede mig, det er nemlig ikke tit jeg finder noget i en str xs som faktisk passer. Virkelig irriterende, og det gør mig til tider også ret ked af det, for vil også have det pæne tøj. Jakken er af Ruskind og den er i en smuk smuk rosa farve som jeg synes passer til det meste, og den var ikke i en lysegrå, så måtte gå med denne og er SÅ glad for det. Den er helt perfekt til sommerens fester, rejser og hvis man lige skal noget ekstra ordinært. Jeg er kæmpe fan. Synes i ikke den er flot? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Cecilie Christence Laura Olseb 21. juni 2017 at 12:45

  Den er lækker! Har den selv i grøn.

 • Reply Maria Charlotte 29. juni 2017 at 12:32

  Den er bare så fin!

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 29. juni 2017 at 14:02

   Ja, det kan du tro den er. Super fin!

  Skriv kommentar