Ikke kategoriseret

TO DO I SOMMERFERIEN 2017

15. juni 2017

Indholder reklamelinks.. Neglelakken fra Depenad kan købes herLige om lidt har jeg sommerferie faktisk er der præcis 7 dage til, så kan jeg smide lektierne på hylden, bøgerne væk og lægge hovedet i blød. De sidste par uger har været hårde for mig, har haft mange dage væk fra skolen fordi der har været lidt for mig i tankerne på mig, og det frustrere mig fandme. Nå! Min sommerferie er faktisk overhovedet ikke planlagt, men har simpelthen så mange ting jeg gerne vil nå at gøre.

1. Patrick og mig skal ud at plukke jordbær når vores pluk selv åbner udenfor Hjørring. De har de bedste og mest saftige røde jordbær med masser af smag. Kan slet ikke vente!
2. I år går vores sommerferie til Italien på en campingplads ved Gardasøen med hans familie. Det bliver nogle gode 12 dage, og glæder mig til at se hvordan det er at køre-selv. I kan læse om det HER.
3. Grøn koncert står fandme højt på min ønskeliste om at komme til koncerter i år, fordi LOC han er med i år, og sidst jeg ville høre ham skulle jeg tisse inden han begyndte og endte med at stå på side linjen imens mine veninder stod og fyrede den max af oppe foran på VORES pladser. øv!
4. Der skal lave den HELT store rengørings dag inde hos mig, hvor der skal smides ud og gøres ved – det trænger forfærdeligt meget til det.
5. Måske vi i uge 30 ender en dag I Fårup sommerland med Patrick’s far og hans familie derovre. Det er mange år siden jeg har været i Fårup, mon det er ved at være på tide? 😉
6. Veninde hygge med Line på terrassen med kolde mokaier og måske vi får det til at blive en fest. haha!
7. Jeg er lidt gammeldags, elsker markeder og komme ud at lave noget i stedet for at sidde derhjemme, så der skal også tjekkes op på diverse markeder hvor der skal kigges lidt. Det altid hyggeligt, altså.
8. Og så skal der altså prøves neglelakker fra Depend, har fået så mange smukke, at det vil tage hele sommerferien at prøve alle sammen, whooo!

Jeg elsker sommerferie og glæder mig max til at slappe af, nyde solen og alt det man kan lave hver evig eneste dag og især til veninde-hygge og tilbringe enorm meget tid med min familie, måske med noget grill eller hvad man lige selv synes er ”hygge”. Jeg tæller altså ned, kan IKKE vente.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar