Gæste indlæg, Ikke kategoriseret

UGENS GÆSTE BLOGGER – BLOGABOUTMIA

25. juni 2017

Der er et nyt koncept jeg vil dele med jer her på bloggen, som kommer til at forgå hver uge eller en gang om måneden. indtil videre bliver det om ugen. Jeg vil invitere bloggere, instagrammere og måske andre til at gæste min blog. Håber i vil tage godt imod konceptet, da det er nøje overvejet. I dag har jeg inviteret Mia fra www.blogaoboutmia.dk til at dele ud om hendes alt for lækre makeup, og så viser hun nogle skønne billeder imens. Byd Mia hjertelig velkommen!

Hej med jer. Jeg hedder Mia, er 26 år og bor til daglig med min kæreste igennem 10 år og vores fælles kat, Nala, på 7 år. Jeg driver bloggen www.blogaboutmia.dk som er en skønheds – og livsstils blog. Kathrine har inviteret mig til at lave et gæsteindlæg på hendes blog, så i det her indlæg kommer I til at lære mere om mig og min blog.

1. Hvordan fik du idéen til at starte en blog?

Jeg sad i efteråret 2012 og skulle igang med at starte på Dukan kuren. Planen var så at starte bloggen op med formål om at blogge om mit forløb med Dukan kuren og måske lave lidt debat indlæg imellem. Men så blev jeg desværre alvorligt syg og Dukan kuren røg på hylden igen.

Jeg var sengeliggende noget tid efterfølgende og sad meget og kiggede på nettet. Via en veninde fandt jeg så frem til GOODIEBOX konceptet og troede egentlig først at det var en møgdyr luksus box til flere hundrede kroner. Men da jeg fandt ud af at den kostede 119,- om måneden, meldte jeg mig til og begyndte automatisk at skrive om den på bloggen. Så fandt jeg spændende makeup på Beauty Bay, MUA og andre hjemmesider som jeg købte hjem og skrev om. Så stille og roligt meldte min interesse sig for makeup og derefter neglelak, som siden kun er vokset både interessemæssigt og samlingsmæssigt 😉

2. Hvad skriver du om på bloggen?

Størstedelen af bloggen indeholder indlæg om skønhed. Makeup, hudpleje, kropspleje, hårpleje, neglelak og lir. Jeg skriver om nyheder der kommer i butikkerne og laver dybdegående anmeldelser af produkterne.

Indimellem sniger der sig også bolig relaterede indlæg ind da jeg elsker indretning og hele tiden har nye idéer til hjemmet. Jeg vil gerne have meget mere bolig indover, men indtil videre er jeg ikke 100% tilfreds med vores stue, så den skal laves om på et tidspunkt, og derefter regner jeg med at få mere af boligen med på bloggen. 

3. Hvad er dit yndlingsindlæg og historien bag dette? 

Jeg har ikke et yndlings indlæg som sådan. Men jeg er glad for kategorien med mine skønheds indlæg. Både fordi det er min store interesse, men også det at kigge tilbage til dengang jeg startede og til nu og se fremgangen i hvor meget klogere jeg er blevet på at vide mere om både makeup og hudpleje og hvad det hver især kan og gør. Det synes jeg er meget sjovt.

Det samme med mine negle indlæg. Jeg kan godt lide at swatche mine lakker (vise dem frem på egne negle, til de der måske ikke ved hvad swatche betyder), og der er det også sjovt at se fremgangen gennem årene. Både med at jeg er blevet bedre til at lægge neglelak, men også hvor meget bedre billederne er blevet og mine negle som er blevet pænere med tiden.

4. Hvilket makeup mærke er netop dit yndlings? Og hvorfor?

Jeg kan ikke begrænse det til et, så håber det er okay jeg nævner tre af mine yndlings lige nu.

Urban Decay er et af mine yndlings mærker da de laver lækre øjenskygge paletter og generelt bare gode produkter og spændende lanceringer hvert år.

MAC er også et yndlings mærke da de altid disker op med de vildeste kollektioner inspireret af kendte personer, fiktive karakterer, tv-serier, mm. Og de er altid mega gennemført de kollektioner med emballage, farver og produkter.

Clarins er det sidste yndlings mærke jeg vil nævne i denne omgang. Deres makeup produkter er så smukke og luksuriøse at kigge på samt lækre og nemme at arbejde med.

5. Hvad er dit seneste køb?

Indenfor skønhed er det nogle hypede produkter fra Deciem. The Ordinary hedder serien. Det er produkter spækket med lækre ingredienser til ingen penge.

Indenfor bolig er det et Blå Elements saltkar fra Royal Copenhagen og afskårne blomster til mine vaser.

6. Hvad er du mest glad for i dit hjem?

Jeg knuselsker mit makeuphjørne i soveværelset hvor jeg kan sidde og hygge mig med makeup og neglelak.

Ellers er det min samling af Royal Copenhagen. Jeg samler på Blå Mega, Musselmalet og nu også lidt Blå Elements. Jeg er helt tosset med at samle på det. Og ellers er det min samling af Kähler Omaggio og Hammershöi.Tak fordi I læste med og tak til Kathrine fordi jeg måtte smide lidt ord på hendes blog! Udover bloggen er jeg desuden at finde på Instagram hvor jeg ofte opdaterer både i mit feed såvel som i min story 🙂

Du kan finde Mia her!
Bloglovin, Instagram & Facebook 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply UGENS GÆSTE BLOGGER – HOMEHAPPY | blogbykathrine 3. juli 2017 at 22:13

    […] et nyt emne her på bloggen, og det var altså Ugens blogger. I kan læse om sidste uges blogger HER, som var sødeste Mia. I denne uge er det smukke, søde og fjollede Trine som jeg har fulgt et […]

  • Reply Anders J. 23. august 2018 at 0:45

    Synes det er så spændende når der kommet noget nyt udefra som bare fanger en! Sådan rigtig gæste blog indlæg!! 🙂

  • Skriv kommentar