Ikke kategoriseret

15 gode ting du kan lave på en regnvejrsdag

24. juli 2017

Måske var det for tidligt vi havde planlagt vores tur til Italien, for vejret her i Danmark er trist og gråt, det stopper ikke lige foreløbigt, derfor vil jeg give 15 ideer til hvad man kan lave på sådan en regnfuld mandag, eller næste gang det regner løs udenfor. Det er nu hyggeligt, men det kan godt blive lidt små irriterende..

1. Invitere dine nærmeste veninder over til en spille aften med chips, dip og snolder. I kan lave det til en tema aften, hvor i måske mixer drinks og spiller Girls night out – ikke at jeg selv har prøvet det spil. Men ludo, og 500 er en klassiker her, og så er det oveni købet super hyggeligt.
2. Der er rigtigt mange museer, der har gratisdage. Der er endda nogle, der er gratis at besøge hver dag. Hiv en veninde med, eller tag alene afsted. Der er en hel del spændende og flotte museer rundt om i landet. Ikke fordi jeg selv bruger tiden sådan nogle steder, men det kan være spændende og lærerigt, hvis man er til det.
3. Rydde op i tøjskabet der bugner af tøj der er ved at falde ud ligeså snart man åbner det. Jeg ved at vi kvinder har et tøj problem, og tit ender vi med at tage alt tøjet ud af skabene, uden at ligge det sammen igen, eller er det bare mig?
4. Læs en bog eller flere bøger, det er altid hyggeligt at tænde stearinlysene, finde en spændende bog frem og høre regnen sile ned udenfor, imens man bare hygger under et tæppe eller dynen på sofaen eller i sengen. Jeg er lige påbegyndt Journal 64 ad Jussi Adler-Olsen og den er altså spændende.
5. Find ny inspiration på Instagram, det kan altså være hyggeligt at lægge under dynen, og slide igennem instagram for at se hvad ens yndlings personer fortager sig i hele Danmark. Man finder hurtig inspiration til mad, hjemmet eller måske noget nyt tøj man pludselig sukker efter, ellers planlægger man IG hygge, sammen med andre. I kan tjekke vores arreagentment på facebook HER.
6. Lav en hovedrengøring i hjemme, og hør dine yndlings sange på repeat imens du svinger støvkluden, eller støvsugeren, som du skråler ind i. Det altid hyggeligt, og det kan en regnvejrs dag ALTID bruges på. Selvom vi alle hader regngøringen, så skal det altså til engang imellem.
7. Sig ‘pyt’ og smut til Grøn koncert med veninderne, også selvom det står ned i lårfede stænger. Tag dine frækkeste gummistøvler på, noget kluns der tåler vand, og skrål med på det vildeste musik, måske er dit yndlings band der i år? Husk dog lige regnslaget, og hav den fedeste dag.
8. Lav en pose popcorn, og sæt din yndlings film på og put dig helt under dynen og bare nyde din egen tilværelse. Min nye tøsefilm lige set i fjernsynet er ‘Forelsket i barnepigen’ – den er vildt god, ellers er Dirty dancing en klassiker!
9. Tag i det nærmeste center og shop løs! Okay, måske lidt for vildt, der skal være penge til det, men ellers kan man altid kigge butiks vinduer indenfor, og sætte noget nyt på sin ønskeliste. Det altid hyggeligt, hvis man elsker at gå rundt en hel dag, og bare prøve og se hvad man ender med at have med hjem.
10.  Forkæl dig selv med en spadag, måske har du haft en hård dag på arbejdet, eller har haft en dårlig dag eller måske er din sommerferie lige begyndt og regnen tvinger dig til at blive indendørs, så forkæl dig selv! Tag dine pæneste neglelakke frem, prop en lækker maske i hovedet og sæt fusserne i et varmt fodbad og med musik i ørene – hvem kunne ikke trænge til sådan en dag, var?
11. Invitere kæresten på cafe, og byd ham/hende på en varm kakao, eller hvad der ønskes. Snak om alt mellem himlen og jorden og få det bedste ud af regnen udenfor.
12. Hiv kameraet frem og knips alt hvad du kan! Jeg elsker selv at tage billeder, men dog er det bedst i sol og dagslys. Men måske der alligevel bliver et godt billede eller to, måske der skal tages noget nyt til bloggen, instagram eller noget helt andet. Bruger meget af min tid på det, og jeg elsker det. Yndlings beskæftigelse, på dårlige og våde dage. 
13. Tag i biografen med kæresten, din mor eller måske bedste veninden. Lige nu går der girls night out og den skulle vidst være super god, og jeg vil altså også gerne ind og se den. Mon man skal lokke kærsten med, hihi.
14. Tag et varmt bad – hvis der er noget jeg elsker er det varme, lange bade og især på en kold dag, hvor man bare ikke kan få varmen igen, så er et bad altså noget af det skønneste.
15. Tag dig en lur og lad dig selv koble helt af. Vi har alle sammen nogle travle dage, nogle flere end andre og så har man brug for at koble helt af. En lur er altid god, energien kommer igen, og så er det bare hyggeligt at sove lidt ekstra efter en lang dag ;-).

Håber i kan bruge nogen af tipsene, for tror det bliver en meget våd sommer vi har og får os. Desværre! Har i andre tips der skal på listen? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Nikki Lund 25. juli 2017 at 15:03

    Super gode tips! Synes specielt godt om 1’eren, så det kan da være, jeg lige skal kigge lidt nærmere på det. 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv kommentar