Ikke kategoriseret

15 stilfulde og tidsløse sofaborde

29. juli 2017
sofabord
sofaborde 2
(I kan klikke jer ind på billedet, så kommer i til en side, hvor i klikker jer videre til de forskellige borde) 

I og med jeg går og dagdrømmer lidt om en ny lejlighed sammen med min kæreste Patrick, så kan jeg virkelig ikke lade være med at drømme om nye stilfulde, pæne og ikke så farverige sofaborde. Drømmen om nyt sofabord startede faktisk igår, og nu kan jeg ikke slå den ud af hovedet, hm! Mine kriterier for et sofabord er egentligt meget enkle, for det skal bare være i et simpelt design der skal passe til en lækker lys sofa jeg håber at finde når vi en dag flytter i en to værelses.

Jeg går lidt og drømmer om et firkantet sofabord fra Ilva, gerne et lille og et mellem som de kan stå under hinanden, eller måske to mellem ville passe perfekt ind i min bolig indretning? Men har altså også sukket længe efter et rundt fra Hay i hvid, ligesom det jeg har nu, bare kanterne ikke er så høje og mit er desuden fra Jysk – virkelig fint, men nu er det tid til forandringer. De firkantet fra Ilva koster heller ikke alverdens og hvis man gerne vil have et ordenligt sofabord man kan bruge i mange år og kan tages med videre, så skal man altså ofre lidt mere på det, end bare 100 eller 200 kr. Man skal være glad for det, det skal kunne passe ind og i mit hjem må der gerne være gråt eller hvidt – det ville se knald godt ud.

Har næsten overtalt mig selv igennem dette indlæg, om vi skal have nyt. Ja, det skal vi men først når vi engang flytter i en to værelses, og har fået os en ny og lækker sofa i lysegråt design. Alle de drømme der er oppe i hovedet på mig, pyha. Hvad synes i om borde? Har i et favorit?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar