Ikke kategoriseret

BARE EN KROP MED EN BIKINI OG EN SEJR

22. juli 2017

Jeg har altid været hende som ikke rigtig har kunne tag på, og har været meget tynd lige siden jeg kan huske det. Har drukket spist og gjort lige hvad det passede mig, for det ville da aldrig nogensinde sætte sig på mine hofter, mave eller i ansigtet. Tog sgu grundigt fejl, for jeg har taget på, det ikke noget jeg er fandens stolt af for vil aller helst bare veje det jeg altid har gjort og som er passende til mig, og nu tænker i sikkert jeg er en egoistisk og jeg burde være glad for den måde jeg ser ud på, for NEJ jeg er sgu ikke tyk, og det er jeg heller ikke i en bikini, selvom jeg synes det. Så er jeg jo perfekt, eller det skulle man mene, for skal man ikke være glad for sig selv? hm!  Jeg har aldrig rigtig været glad for mig selv, synes faktisk det hele sidder forkert på mig og der er tit jeg kigger mig selv i spejlet og beder til at jeg en dag vil blive ‘pænere’ ja hvad er det for noget at tænke, men det er sandt nok, pisse sandt. Vi har lige været på den lækreste ferie i Italien, og der tænkte jeg virkelig ikke på hvordan jeg klædte mig, eller hvem der gik forbi og kiggede på min krop, for det er altså sådan jeg ser ud i en bikini, ja jeg former, MANGE former over alt. Jo, tænkte nogen gange på hvordan folk tænkte men hvorfor gør jeg det?! Det er bare en krop, med en bikini. Min fine bikini som jeg er virkelig glad for. Jeg ligner ikke en af modellerne i bladene, ligner mig selv og er sgu fint tilfreds med noget af det, ellers må jeg op på hesten og igang med at gøre mig selv tilfreds, men cola, slik, is og de søde sager er vanedannende, satans os! Når jeg tænker på den perfekte bikinikrop får det mig nærmest til at stivne, for hvorfor går vi så meget op i at se ud ligesom dem i bladene, der er så slanke at hvis man puster til dem, så knækker de nærmest. Jeg var absolut ikke flov over min krop i Italien, og det var en grænse for mig at gå rundt i bikini dernede, for det er jeg sgu ikke så gla’ for, men gjorde det og føler en sejr, hurra! Nogen gange skal man ikke tænke på hvad andre mener og ser en som – det er ens egen mening, og holdning der tæller. Andre end mig der altid tænker på andres mening? og hvordan andre ser på en? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar