Ikke kategoriseret

BIRKENSTOCK DER PASSER SMÅ FØDDER

6. juli 2017

God morgen bloggen, har haft nogen lidt trælse dage, hvor tankerne virkelig bare har løbet med en, og sådan nogen tanker skal bare væk. Der har været så mange ting f.x har jeg ikke kunne finde en ordenlig bikini, heldigvis er det på plads og så var der lige det store problem med en ordenlig sandal, eller slippers.  Jeg har valgt at gå en helt anden vej end jeg plejer, og det er nogen sandaler jeg aldrig nogensinde har prøvet før, eller troet jeg ville gå ud og bruge penge på, men når man virkelig mangler et par nye til ferien vi snart smutter afsted på, måtte jeg ty til alternativer og det var at købe et par Birkenstock også fordi de kunne fåes helt ned til en 35, og det er min størrelse i sådan nogle sandaler åbenbart. Heldigt! Det er nogen rigtige rare sko af have på, og er så vild med den tykke bånd, så man ikke konstant får stød op igennem hele ryggen fordi man enten rammer en sten, det kan godt give skader og derfor skal man have fodtøjet i orden, hvis der skal gåes meget, og det skal der helt bestemt på ferien. De har alligevel kostet over 600 kr og derfor skulle de også bare sidde perfekt og det gør de! Jeg er vild med dem, og deres lækre design, valgte min i sort, da hvide var en smule dyre, dem kunne jeg nu også godt bruge, de er rigtig fede. Der står Birkenstock på dem et par steder, og de er bare rigtige behagelige at gå rundt i, selvom jeg ikke er så vild med bunden i dem, men det er altså kun fordi jeg ikke er så vild med bare tær i sko, eller nogen som helt steder, er sgu lidt sart. 35 var den perfekte størrelse til mine smalle og små fødder, det er så rart når nogen net butikker har lige præcis det man leder efter og der skal Footway have tak. Hvad synes i om Birkenstock? Lever de op til forventningerne? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Amanda 6. juli 2017 at 18:47

    Ihh hvor er det godt at høre at de passede som de skulle ! Jeg er vilde med mine birkenstock sandaler! Var også meget skeptisk over dem i starten, men havde en kollega der anbefalede dem i den ene børnehave jeg var i og de er bare så lækre at have på når jeg er på arbejd, både som pædagog og som butiksmedarbejder ??

  • Reply Louise 17. juli 2017 at 18:39

    Jeg er ikke selv ejer af nogen, men jeg har ikke hørt andet end god om dem – Så tillykke med dem 🙂

  • Skriv kommentar