Ikke kategoriseret

FERIE STEMNING #1

27. juli 2017

Nu er det en uge siden vi kom hjem fra en skøn ferie i det sydlige Italien, med Patricks familie. Det har været en spændende, varm og ikke mindst god ferie hvor jeg har fået en masse med i bagagen. Da jeg ikke rejser særlig meget, så er det fantastisk endelig at opleve et nyt sted, deres kultur og hvordan de er. Vi boede på en camping plads nær Lazise og Bardolino et rigtig hyggeligt sted, med resturante, søen, pool og minigolf.  Når vi gik ned i søen for at bade, så var der de smukkeste svaner og der var utrolig mange der svømmer rundt sammen med os, og hvis vi ikke gjorde dem noget, så var der ingen ko på isen, de var søde. Nåede dog aldrig at give dem noget brød, da de hver morgen altid var langt ude på søen. Der var også ænder og grimme ællinger hvis man kan kalde dem det.

Poolen nåede vi aldrig at se, da vi havde fået fortalt den ikke var noget at råbe hurra for og så skulle den altid være fyldt op og så er jeg egentligt heller ikke så vild med klor vand, så det passede mig ganske fint, også fordi man skulle have badehætte på. Mini golf spillede vi heller ikke derhenne, da banerne så noget slidte ud og så var det et lille sted, men det så nu ganske hyggeligt ud.  Nede ved søen, var der palmer, og der levede de største sommerfugle i, og som i kan se på billedet så er det ikke en lille en, hvis det overhovedet er en sommerfugl, er lidt i tvivl faktisk, men det er det altså. Jeg var tit ude at skyde billeder af vandet, dyrene og de mange underlige ting de har rundt omkring.

Jeg har vildt fået rejsefeber for jeg vil allerede gerne afsted igen – det er jo fantastisk hvad man oplever og ikke kender til herhjemme! Kender i et billigt og varmt sted vi burde besøge? :-).

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar