ANMELDELSER

GRUSOMME MIG 3 ANMELDELSE

6. juli 2017

Hvis der er noget jeg elsker så er det børnefilm, film hvor man ikke behøves tænke så meget, og bare kan læne sig tilbage og finde sit indre barn frem og bare grine hele veje igennem. Jeg har grinet måde til 1 og 2’eren som er nogle fantastiske film og er især vild med de små gule mininos som altid kan få smilet på vores læber fordi de er så søde og underlige på samme tid, giver i mig ikke ret? De er noget som dem selv, og jeg elsker dem altså.  *SPOILER* I animationsfilmen Grusomme mig 3 møder superskurken Gru sin hidtil sværeste modstander i form af den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som er besat af den karakter, han spillede i 1980’erne. Han blev desværre teenager med bumser i hele fjæset og var ikke noget de gad bruge mere tid på, og derfor ville han spille sin karakter i virkeligheden.

Samtidig med det skal skurken også tackle sin ukendte tvillingebror Dru, der er en komplet anderledes type end den grusomme Gru. Dru vil gerne lege skurk, og vise deres far at han også kan være ond, men Gru er ikke helt enig i det. De aftaler dog, at gøre noget sammen.

Grusomme mig 3 har med sit farverige karaktergalleri, Gru, de tre adoptivdøtre og ikke mindst de små, gule håndlangere, opnået storartet popularitet over det hele og især hos børn. Det, at gøre skurken til hovedrollen, har vist sig at være en genistreg, ikke mindst fordi han viser sig ikke at være helt så ond, som man skulle tro.
Jeg er svært begejstret for denne 3’er. Man plejer at sige en 3’er altid bliver dårligere end de to andre, og det er denne slet ikke. Den er godt lavet, masser af humor og rigtig børne venlig. Jeg vil klart anbefale alle at tage ind og se den her i biografen eller leje den, når den kommer ud. SÅ god og morsom!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar