Ikke kategoriseret

JEG ER AFHÆNGIG AF HÅNDCREME

27. juli 2017

Det er ikke noget jeg har tænkt på før, men efter jeg er sammen med Patrick og vi er blevet kærester har han gjort mig mere bevist omkring det fordi han altid griner af mig, og af den måde jeg er på omkring det. Jeg er virkelig sart åbenbart, omkring alt hvad jeg foretager mig, og er faktisk pisse træt af det, men hvad skal jeg gøre ved det?! Men tror jeg har fundet min måde at få det ubehag til at formindske sig, og det altså ved at have over 5 håndcreme i huset, gerne en i køkkenet/stuen, badeværelset og det skal stå fremme. Jeps, er så underlig! Men det har udvidet min sortiment med håndcreme, og har fundet så mange gode.
Jeg ved ikke hvad der er med mig, men kan erkende at jeg er afhængig af håndcreme, underligt? Hver gang jeg rør ved pap, eller bare snakker om pap begynder min mund at løbe i vand, og jeg får det faktisk rigtig skidt i hænderne, for kan inderligt ikke lide at røre ved det. Når mine hænder har været for meget i vand og de bliver tørre får jeg det også træls. Det er ikke noget jeg tænkte over før, men når jeg rør ved tingene nu eller papir så rækker jeg tungen ud, og det synes alle er ret sjovt, det er det nok også – men ikke for mig! Har prøvet mange håndcreme igennem det sidste årstid, og en rigtig fed håndcreme er det bedste, og det kommer mig altid til undsætning, når jeg har ubehag. Så man kan være afhængig af så mange ting, mit er håndcreme. Men det er virkelig forfærdeligt når den følelse kommer op i en, at man ikke kan røre ved bestemte ting, måske det er noget man burde få tjekket op på, for har ikke altid haft det sådan, og er begyndt at tænke over hvad der kan få mig til at have det sådan. Er der andre end mig der får ubehag ved at røre ved noget, eller nogen lyde? Hit me! Hvad gør i for at det ikke provokere jer i hverdagen? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar