Ikke kategoriseret

NEDERDELE I FINE NUANCER, OG PERFEKT TIL SOMMERVEJRET

1. juli 2017
Godmorgen, det er ikke tit jeg tjekker ind og deler et nederdele indlæg med jer, hvorfor? Mest fordi jeg holder mig til lange bukser og gerne short hvis det er rigtig varmt, føler mig bedst i bukser. Har faktisk ikke nogen pæne nederdele, da mine for det meste er sorte eller grå og der er ingen flæse, eller noget som helst på dem. De sidder til og det passer mig ganske fint. Men hvor jeg dog drømmer mig, til de lidt mere sarte brunlige, pudderrosa og hvide farver.

Hvis vi skal snakke blomster, så synes jeg det ser gyseligt ud til MIG, men til jer andre ”I ser altid godt ud i blomster”. Kender vi ikke alle sammen den tanke, der er noget vi bare ikke kan lide eller passer når vi først prøver det. Men alt i ser på den collage er valgt med omhu, og jeg elsker hver og en nederdel og hvis jeg havde råd, var alt bestilt hjem med det vons, se lige på de rosa – er de ikke bare fantastiske og så især når det går over i velur, så bliver man sgu lidt solgt og overvejer bruge hele min SU på sådan en lækkerbiksen, men det går vidst ikke ;-). Hvad synes i om nederdele? Kan i lide de sarte farver? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 3. juli 2017 at 16:43

    Hvor er de fine 🙂

  • Skriv kommentar