Ikke kategoriseret

SÅDAN REDIGERER JEG MINE BILLEDER

28. juli 2017

Jeg ved mange af jer der følger med hos mig, har været på ferie et eller andet sted i Danmark, eller syd på og vil væde med jeres kamera eller mobil er fyldt med fantastiske minder og skud fra jeres ferie, eller måske af jeres lille datter/søn. Hvad ved jeg? Ved bare i skal dele ud af dem, for jeg elsker ferie spam eller bare hverdags billeder. Jeg er ikke ekspert og ved ikke om det bare er mig der synes ”MIN” redigering er pæn – men hver sin mening.

1. Lys, masser af lys; Noget af det vigtigste ved et godt billede er lyset, og de rigtige vinkler.. Vinklerne er jeg ikke særlig gode til, men jeg prøver. Lyset er bedst om morgen, eller om eftermiddagen, og tæt ved et vinduet giver den bedste belysning. Hvis i har fulgt med på min instagram ser i også at jeg aldrig poster et mørk, kruset billedet for efter min mening er det ikke pæne billeder. Lys-forholdet er bare alt, hvis man skal have skudt det bedste.
2. Find det rigtige filter: Det sker tit, at jeg eksempenter med forskellige redigerings programmer for at finde det helt rigtige filter til min Instagram profil, da jeg ved at et pænt og harmonisk feed er noget dine følger kan lide, og de scroller altid igennem for at se hvordan det ser ud, inden de følger dig. Jeg redigerer altid mine billeder med VSCO app’en og det fungerer så fint for mig, men der findes også andre muligheder, der er et hav af muligheder derude! Billederne jeg har sat ind er fra VSCO på den måde jeg har redigeret dem på, der er 3 forskellige måder, og det er mine tre yndlings.
Det er sådanset min guide til det perfekte billede på instagram. Lys, og et godt redigerings program, der både kan lave dem lysere og bedre – så kan det aldrig gå galt. Min instagram er @Trinskii i er velkommen til at tage et kig, og har i nogen tips til bedre billed redigering, så hit me! Håber i kunne bruge det til noget, da jeg ved mange af mine følger har spurgt mig om hvordan, og hvad jeg gør – her er den så! Hvad bruger i til at redigere og hvad synes i om overstående? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar