Ikke kategoriseret

SERIE ANBEFALING #2

23. juli 2017

Den serie jeg i dag vil anbefale er ikke en serie jeg normalt vil sætte mig til at se, men der er flere som har sagt jeg skulle sætte mig til at se den, og det gjorde jeg så og jeg æd den fandme råt og sæson 5 er næsten lige kommet på Netflix, dog kommer de nye afsnit hver søndag, og det er en dyd at vente på dem. Har lige set et i dag, og slutningen fik mig til at krumme tær’ for den var gyselig og ret ulækker.. Nå, ja! Så har jeg også fået mange spørgsmål på instagram omkring hvilken serie jeg har gang i. Serien er Orphan Black og der er nu 5 sæsoner på Netflix.  Orphan Black: er en serie af lidt blandet genre, både drama, Sci fi og komedie skruet sammen i en. Serien handler om forældreløse Sarah Manning, der stjæler meget og hun holder sig ikke helt indenfor lovens rammer. Hun overværer et selvmord en dag med en pige der ligner hende selv, Beth. Sarah overtager kvindens identitet for at tage alle hendes penge, men det viser sig, at Beth er politibetjent og Sarah bliver blandet ind i alle Beths personlige problemer. Hun finder også ud af at hun er blevet klonet, ikke kun med den afdøde Beth, men med adskillige andre. Derefter følger man dem alle sammen, og de graver dybt ned i noget stort. Men nu vil jeg heller ikke afsløre det hele for jer, for serien er vild, sjov, sørgmodig, voldsom, og utrolig spændende.

Tatiana Maslany spiller alle 11 kloner selv i filmen, og man lægger slet ikke mærke til det når man sidder og ser serien, det er fantastisk hvad de har lavet og jeg kan slet ikke få nok af den. Man vil se mere, og vide mere – den fanger en, og har ikke hørt en eneste sætte dårlige tanker omkring den. Se den! Indtil videre er der 5 sæsoner, og hvis jeg skal være ærlig så brugte jeg ikke langtid på at se alle 4 sæsoner af denne fantastiske og yderst spændende serie, der både har fået mig til at stor tude, grine, og sidde med hænderne foran øjnene og krumme tæerne noget så grusomt. Hvis den lyder som noget for dig, har jeg lagt en lille teaser. Giv den en chance! Hvilke serie vil i anbefale? Ser i allerede Orphan Black, hvad synes i? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar