Ikke kategoriseret

SMUK SOLNEDGANG OVER LAZISE

21. juli 2017

Efter 11 dage i den sydlige del af Italien, så er det også godt at være hjemme i vante rammer, men vejret vi er kommet hjem til er ikke noget at råbe hurra for, det er godt nok så ringe som noget kan være, det får mig allerede til at drømme tilbage til de varme dage i Italien med mindst 28 grader, ellers var de op i mod de 40 grader, og det var helt fantastisk og så var der fandens smukt både der vi lå på camping, men også i alle de byer vi besøgte. Jeg fik fanget den smukkeste solnedgang i Lazise og hvor er det bare smukt når solen går ned, og man skal dæleme være hurtig hvis man vil have knipset nogle gode billeder, for der går ikke 10 minutter så er den nede – en rigtig fantastisk og vidunderlig oplevelse at være med til.
Jeg fik taget nogle billeder med Patricks lille søster Felina, som simpelthen altid var med på at få taget nogle billeder, og altid så sød og smilende. Vi stod og nød udsigten, som bliver lagt i vores kuffert som vi tager med hjem. Fik også Patrick til at pose lidt, selvom han synes det er lidt bøsset som han står og ser ”sød” ud, haha. Han er da for skøn synes billedet er super godt af ham, eller er det bare mig? ;-). I lazise spiste vi på Gio Max et rigtigt hyggeligt sted hvor vi kunne nyde et måltid alle sammen, og et koldt glas cola og noget rødvin imens vi sidder i hinandens selskab, og bare nyder det. Jeg ville have en hamburger og i Italien er det altså uden brød nogen steder, så det blev en bøf med pomfritter – det morede vi os meget over, så det måtte dokumenteres til jer med et billede. Det smagte rigtig godt, og de andre fik pizza og pasta. Håber i nyder at se lidt fra min rejse til Italien, der vil komme lidt indlæg med billeder, og steder vi har været. Go regnvejrs dag!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar