Gæste indlæg

UGENS GÆSTE BLOGGER – HOMEHAPPY

3. juli 2017

I sidste uge lanceret jeg et nyt emne her på bloggen, og det var altså Ugens blogger. I kan læse om sidste uges blogger HER, som var sødeste Mia. I denne uge er det smukke, søde og fjollede Trine som jeg har fulgt et stykke tid på hendes facebook hvor hun ligger de smukkeste og mest stilede billeder ind af bolig indretning som er hendes store passion. Jeg er vild med det! Byd Trine hjertelig velkommen!

1. Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg startede Homehappy.dk op i 2014 da vi flyttede fra Sønderborg til et stort hus i Maribo. På det tidspunkt spillede min kæreste håndbold og arbejdede samtidig, så jeg var alene hjemme i 10-12 timer størstedelen af ugen. Bloggen blev min hobby og et frirum. Timerne fløj afsted når jeg satte mig ved tasterne. Grunden til jeg netop søgte tilflugt i universet af bogstaver og ord, skyldes nok at jeg altid har drømt om at blive journalist. På den her måde kunne jeg få lov at udtrykke mig frit på skrift, samtidig med jeg kunne dele min hverdag med alle dem derhjemme og dele min passion for boligindretning.

2. Hvad er din plan med bloggen?

Jeg ved ikke om jeg har en plan med min blog. Lige nu fylder mit arbejde rigtig meget og bloggen er derfor ikke første prioritet de her dage. Jeg elsker den og jeg elsker Instagram, men jeg ville samtidig ønske at jeg havde mere mod til at være 100% ærlig og dele et dybere indblik i mit privatliv og min historie. Jeg håber det kommer en dag, men det er ikke endnu.

3. Hvor langtid bruger du på at blogge om dagen?

Jeg prøver at bruge mine weekender og aftener på bloggen. Da jeg gik hjemme kunne jeg tænke på bloggen flere timer dagligt, og samtidig skrive og fotografere i dobbelt så lang tid. Det er desværre ikke helt muligt med et fuldtidsarbejde ved siden af. Derfor er jeg meget grundig og omhyggelig. Jeg elsker at være forberedt og være et skridt foran, så jeg kan overholde deadlines.

4. Hvordan vil du beskrive din indretning i hjemmet?

Enkel. Jeg elsker det enkle udtryk, den nordiske renhed og naturlige materialer. Jeg bruger et minimum af farver, men elsker at skabe kontraster. For mig handler det om at sammensætte lyse og mørke nuancer, sætte det skrøbelige og fine op mod det rå og kantede.

5. Hvad er din yndlings trend lige nu, indenfor bolig?

Lige nu elsker jeg blå. Jeg har altid været vild med blå og det er den eneste farve der får lov til at ”leve” længe herhjemme. Jeg synes det er spændende at tilføje farvede elementer i mit ellers simple basis univers. Jeg er ikke så vild med farver, for jeg kører hurtigt træt i dem. Men sådan er det altså ikke med blå.

6. Hvad synes du, der er det bedste og det dårligste ved at blogge?

Jeg stiller enormt høje krav til mig selv, det kan godt være en kamp ind i mellem. Det resulterer ofte i, at jeg bruger ekstremt lang tid på mine indlæg. Jeg er perfektionist til fingerspidserne, så hvert et billede skal være fejlfrit. Helst uden ledninger og uskarpe linjer.

  7. Hvad er du mest glad for i dit hjem?

Åh den var svær. Jeg er rigtig glad for min rå KABE væg, som jeg selv har spartlet og pudset. Den er en stor del af mig og min indretnings stil.
Desuden har jeg en stor kærlighed for lamper. Jeg kunne bruge hver eneste krone jeg havde på lamper. Jeg vil ikke gå på kompromis med lyset, designet og stilen. Den passion startede, da min far forærede mig to gamle, originale Panthella lamper fra Verner Panton. Siden er min kærlighed til netop Panton vokset, hvilket også er meget tydligt hvis man kigger rundt herhjemme.

8. Hvor får du din inspiration fra?

Jeg forsøger så vidt muligt at undgå at lade mig inspirere, for at bevare min egen personlige stil. Men selvfølgelig lader jeg mig ofte imponere og inspirere af Instagram, boligmagasiner og ikke mindst Pinterest.

 9. Nævn tre ting der kan gøre dig i godt humør, på en dårlig dag?

Det var et dejligt spørgsmål. Jeg er generelt meget positiv af sind, men selvfølgelig kan jeg have dårlige dage. Det bedste jeg ved er et smil eller positiv opmærksomhed fra uventet person. Det kan gøre mig glad helt inden i.
Ellers bliver jeg glad af en lang gåtur med mine to hunde, særligt fordi jeg kan se deres glæde. Der er ingen tvivl om, at man er betydningsfuld for dem og det elsker jeg.
Sidst men ikke mindst, så kan sange gøre mig glade. Sange fra bestemte perioder i mit liv, der bringer gode minder og får mig til at tænke på mennesker jeg holder af.

Du kan finde Trine her!
Bloglovin, Instagram & Facebook 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Liselotte / Everyday Couture 4. juli 2017 at 11:20

    Super ide! Jeg elsker at få ny bloginspiration, følger selv Homehappy og elsker hendes smukke inspirerende billeder

  • Skriv kommentar