Ikke kategoriseret

UGENS GÆSTEBLOGGER – JOSEPHINE HELBRANDT

31. juli 2017

God morgen, håber i nyder dagen! I dag vil søde Josephine gæste min blog, og det kommer til at handle om at rejse, og det har Josephine lært meget af. Hun er hjemme i Danmark nu og holde ferie, og snart skal hun hjem igen. Jeg håber i vil tage godt i mod hende, og synes dette indlæg er spændende. Jeg har fulgt med hos hende længe, og jeg bliver fanget af hvert indlæg, da hun skriver fangende og så er hendes billeder bare smukke. Byd Josephine velkommen.

Hvorfor startede du med at blogge?

Da jeg startede med at blogge, var der ikke noget der hed ”blogs.” Jeg vandt skønhedskonkurrencen Queen Of Scandinavia i 2009 og skulle efterfølgende ud og repræsentere Danmark ved en international konkurrence. For at kunne huske og gemme alle minderne, begyndte jeg at skrive en online dagbog for mig selv, og det er den, der med tiden har udviklet sig til den blog, som jeg har i dag.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er uddannet journalist, og derfor ligger det ret dybt i mig, at det jeg skriver skal have værdi for dem, der læser med. Om det er en anmeldelse af et skønheds produkt, et rejsetip eller et indblik i  mit personlige liv, så er mit mål, at mine indlæg altid skal enten underholde, oplyse eller inspirere. Som person er jeg meget målrettet, kreativ og livsglad – det håber jeg, skinner igennem på  min blog.

Dine billeder på bloggen er super fine, hvad er dine bedste fototips?

Jeg synes, at det er super sjovt at tage billeder, og jeg elsker at lege med forskellige motiver, vinkler og farver. Mit bedste tip er at tage billederne i dagslys eller omkring skumring, hvor solen ikke står så højt på himlen. Lyset betyder alt for et godt billede.

Hvad laver du om 5 år?

Jeg har arbejdet som iværksætter med mine egne projekter i otte år, men nu har jeg lukket det hele ned for at satse på ét stort og nyt projekt, som jeg virkelig brænder for. Det er for tidligt, at fortælle ret meget om det, men jeg håber, at det kommer til at gå således, at det om fem år er en velfungerende virksomhed.  Jeg brænder for at arbejde kreativt med PR- og marketing, og det er netop dét, som mit nye projekt kan give mig mulighed for. Hvis det ikke lykkes, vil jeg gerne tilbage og arbejde med afslørende journalistik.

Hvad er dit bedste rejsetip? 

Book dine rejser selv og drop pakkeløsningerne. Besøg ikke kun de byer, som du kan læse om i turistbøgerne, men tag også på eventyr og oplev de steder, hvor kun lokalbefolkningen bor. Det giver som regel et meget bedre og ærligt indtryk, af det land du besøger. 

Hvorfor valgte I at tage ud og rejse og bosætte jer i udlandet?

Min kæreste og jeg har tit snakket om, at det kunne være fedt at prøve at bo i udlandet. Vi er begge to meget eventyrlystne, og tanken om at bryde med den ”almindelige” hverdag og gøre noget helt anderledes i en periode tiltalte os begge. Vi blev enige om at prøve det, for hvis det ikke fungerede, kunne vi jo bare rejse hjem? Det har været den bedste beslutning, og de fem måneder vi indtil nu har været væk, har været de bedste i mit liv.

Hvis du skulle vælge tre oplevelser fra jeres rejse, hvilke er det så?

Når man er på ferie, får man oplevet en masse, men man kommer ikke rigtig ind under huden på byen og lokalbefolkningen. Jeg synes, at det har været en kæmpe oplevelse, at bo fast i Ho Chi Minh City, hvor jeg har haft tid til at lære området at kende, lært at se nuancerne og lært at forstå hvilke tanker der fylder i hovederne på den lokale befolkningen. Jeg føler mig meget privilegeret, at være kommet så tæt på et andet samfund og en anden kultur.
Er man kun i Vietnam på en ferie, og leder efter en lækker strand, så skal man gå udenom de byer, som man kan læse om i turistbøgerne. I stedet skal man gå på jagt efter nogle af de små perler, der ligger næsten uberørt nogle timers kørsel fra de større byer. Ninh Binh er en af de små uspolerede oaser, med strande som man kun troede fandtes på postkort. Her boede vi på det mest romantiske, lille, eksklusive og samtidig low key bungalow-resort, med det helt fantastiske navn ”Some Days Of Silence.” Det kan jeg varmt anbefale.  I kan finde indlægget HERHalong Bay er et af de mest populære turistmål i Vietnam, men i dag er det så overfyldt af turister, at det ikke længere er så fantastisk. I stedt skal man køre 2 timer længere nordpå til bugten ”Bai Tu Long Bay,” hvor naturen er mindst lige så smuk, men antallet af turister er en tiende del.

Du kan finde Josephine her!
BloglovinInstagram & Facebook 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar