Ikke kategoriseret

UGENS GÆSTEBLOGGER – THEFASHIONDOVE

19. juli 2017

Der har været en lang pause på bloggen fordi jeg har slappet max af i det sydlige Italien med Patrick familie, men nu er jeg klar igen, starter op med en ugens gæste blogger som i denne uge er skønneste Maria fra Thefashiondove. Maria er en af dem jeg har fulgt mest med i lige siden jeg begyndte at blogge for mange år tilbage, hun har altid været en af dem jeg har klikket først ind på for at se om der er nyt så tager hun de flotteste, lyse og bedste billeder. Byd søde Maria hjertelig velkommen!

1. Hvorfor startede du med og blogge?

Det er faktisk en ret sjov historie. Min tante Hosannah (som blogger på fashandtalks) var begyndt at interessere sig for blogs og hun havde derfor oprettet sin første blog i 2012. I starten var jeg lidt skeptisk, men hun fik mig overtalt og vupti, så havde jeg min egen blog. Jeg oprettede bloggen på google og med et andet domæne end det nuværende. Lige siden, dog med nogle lange og korte pauser, har jeg blogget på Thefashiondove.com.

2. Hvad er din plan med bloggen?

Min plan med bloggen er, at den vil åbne døre til fremtiden, give mig muligheder og forhåbentligt udvikle sig. Jeg håber, at bloggen vil styrke mine evner inden for kreativitet, skrivning og sociale medier. Jeg drømmer om at arbejde på et mode blad enten som skribent, stylist eller måske som Director? Jeg drømmer desuden om, at jeg en dag kan få den ære at blogge på fuldtid (ved siden af mit drømme job selvfølgelig) og at den vil give mig en masse erfaringer og oplevelser.

3. Har du et yndlings outfit og vil du vise det?

Uhh, den er svær. Jeg har ikke sådan et yndlings-outfit, da jeg elsker at mixe og matche mine items med hinanden. Men dette outfit jeg bar på ferien, må nok være mit yndlings outfit her for tiden. Det er afslappet, fyldt med farver og så elsker jeg kombinationen.

4. Hvad synes du, der er det bedste og det dårligste ved at blogge?

Der er både fordele og ulemper ved at blogge og det tror jeg, at alle bloggere kan nikke genkendende til. Det bedste ved at blogge er, at kunne inspirere og motivere sine læsere med sine indlæg og det er simpelthen så fantastisk, når en læser skriver eller kommentere ens hårde arbejde. Derudover er det fantastisk at kunne udfolde sin kreativitet og skrive hvad man har på hjertet. Bloggen er mit frirum, det sted hvor jeg kan udtrykke mig og skrive hvad jeg mener og tænker – og det er dét, jeg elsker ved at blogge. Som følge heraf vil der altid være mennesker, som er negative eller ikke tror på, at det vil lykkedes for en. Det dårligste må derfor være, når folk kritisere ens arbejde eller når man selv føler, at man ikke er god nok til at blogge. Blogging er en hård branche, da det er blevet ekstremt populært henover årene og der er mange talentfulde bloggere verden over. Det er derfor SÅ yderst vigtigt at man stoler på sig selv, lytter til ens hjerte og arbejder hårdt for at nå sine mål – det er sådan du kommer længst.

5.Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg bliver inspireret af rigtig mange bloggere, både store som små. Stilmæssigt inspirerer Angelica Blick, Freja Wewer og Emili Sindlev mig meget for tiden. Jeg er ellevild med deres brug af forskellige farver, sammensætning af prints og brugen af forskellige stilarter. Derudover er Sandra Willer, Emitaz og Simone Tajmer også nogle bloggere jeg beundrer meget. De er alle tre meget forskellige bloggere, men de arbejder alle tre hårdt, har hjertet med sig og de er ikke bange for at drømme eller at tro på sig selv. Det finder jeg meget inspirerende.

6. Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

En rejse til Spanien, en lejlighed i København og at min blog udvikler sig – man har vel lov til at drømme stort, ikke?

7. Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Hvis jeg skal være helt ærlig, så vil jeg nok helst spendere min lørdag aften i sofaen med min familie eller veninderne, med en god film og en masse guf, hehe. Jeg elsker dog også at tage i byen lørdag aften, hvor jeg kan danse, grine og være sammen med mit squad. Det er virkelig noget af det sjoveste.

8. Hvad var dit sidste køb?

Det må nok være min sorte cowboy-jakke fra H&M. Jeg arbejder nemlig i H&M og derfor er jeg også en af de første, som spotter butikkens nye items. Da jeg pakkede jakken ud, så VIDSTE jeg bare at jeg måtte eje den. Jeg er helt tosset med jakker og her for tiden er jeg specielt vild med cowboy-jakker. Jeg tror faktisk, at jeg har seks forskellige lige nu – og selvfølgelig i forskellige farver, haha.

Du kan finde Maria her!
Bloglovin, Instagram & Facebook 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar