Ikke kategoriseret

ASUS DEN ULTRA TYNDE ZENBOOK

23. august 2017

Er jeg den eneste der bliver helt vild og varm af at modtage noget nyt, og det virker næsten som om man har ventet en evighed? Vil også selv pakke op, og hvis andre gør det bliver jeg simpelthen noget så skuffet, for det er min ”gave” og derfor har jeg rettighederne til at åbne den, basta! Jeg er den type, der ikke kan vente og når jeg køber nyt skal der ikke gå mange dage før jeg beklager mig over det ikke er kommet. Derfor er jeg også typen der tager ud i butikkerne og køber tingene fordi jeg ikke kan vente til det kommer med Post Danmark, de har trukket i snegletøjet og gør det i snegle fart.. hm! nå, ja nu har jeg endelig modtaget min bærbar jeg KUN har ventet på, siden i onsdag eller var det torsdags? ligemeget.. Nu har jeg noget nyt legetøj jeg bruger mine kræfter på i dag, og har lidt blandet følelser ved mit nyeste køb.
Har haft migræne hele dagen, så det er først nu jeg er kommet til kræfterne og kan åbne for den nye bærbar jeg modtog ved en elleve tiden, og den er jo gangske nydelig og smuk af udseendet, men der er fandme et kæmpe stort MEN, den er utrolig lille og det er altså noget jeg skal vendes til. Først startede jeg med at have en 17 tommer, så en 15 og nu er jeg altså helt nede på like.. KUN 13, og derfor er der hellere ikke det fixe og lækre tastatur ude i siden, som var virkelig godt i matematik timerne. Må vælge imellem en bærbar der er nem på farten eller tung som bare fanden – når jeg skal begynde at uddanne mig bliver jeg nok mest glad for en lille og fin i stedet for stor og klodset.

Designet er virkelig råt og lækkert, det er noget jeg sætter kæmpestor pris på og det er noget jeg giver ekstra penge for, den skal se ordenlig ud, men indholdet i den skal kunne følge med os. Jeg har i et langt stykke tid kigget på en ZeenBook som er fix og lækker, derfor måtte den bestilles hjem og har ikke fortrudt det indtil videre. Fan.. Mega fan!
Er igang med at installere alle de ting og sager man nu skal have på sådan en tingest, og der inkludere Word altså for nu til dags kan vi ikke gå i skole uden at have computeren med på slæb og programmet er det vigtigste samt det der i Matematik jeg aldrig kan huske, ha. Jeg er glad, og den får mig til at smile. Vi skal nok blive gode venner, når jeg en dag har indfundet mig med den lille størrelse, ellers er det verdens bedste køb og de 7.540 kroner den har kostet er det hele værd, og så er processoren dog kun en Intel Core i5, men det skulle vidst også være meget godt, når det er de nye.  Den er også ultra tynd, men heldigvis er der både kortlæsere og usb stik i, for det var også et must ved den nye jeg skulle eje. Er glad! Hvilken bærbar fortrækker i? Og hvilken har i?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar