Ikke kategoriseret

DEN PERFEKTE BÆRBAR. KENDER DU EN?!

2. august 2017

Sidder og dagdrømmer om ny computer imens regnen siler ned udenfor, og man kan sagtens høre det tordner og lyner. Heldigvis sidder jeg under en varm dyne, og nyder tilværelsen indenfor, og at den står på ferie i 14 dage endnu. Det fantastisk. Uheldigvis er min computer gået i døden efter lidt over tre år sammen, og derfor er jeg på udkig efter en ny, og det er virkelig en jungle at finde en der passer til mine behov og gerne en der også er lidt hurtig, og fin i designet – man er vel blogger? ;-). Synes en Macbook er super smuk og vil da virkelig også gerne have sådan en lækker sag, men desværre er jeg bare mest til Windows, da jeg altid har haft dem og synes Apple på Iphonen, er ganske fint. Men det er bare ikke det jeg går med som computer. Men nu har jeg så brug for jeres hjælp derude!?

Den computer jeg skal have må max koste 7000 kroner, og gerne med en 14 tommer, gerne større for det er jeg så vantil. Designet på den må gerne være fint at kigge på, men selvfølgelig ikke et must hvis computeren er helt perfekt inden i. Jeg spiller af og til Sims 4, og derfor må den gerne kunne trække spil, og det meste den skal kunne er at logge på facebook, blogge og bruges til skolebrug – da jeg er ung, og skal gå i skole, mange år endnu, haha. Jeg har kigget på så mange, og er egentligt mest til ASUS, eller HP men føler mig lidt på et vildspor i denne verden, for der findes jo alverdens og har slet ikke styr på det. Er der en du vil anbefale mig, modtager alt med kyshånd, og det vil hjælpe meget, tak!
Min sidste computer var en ASUS, og var faktisk ikke glad for den, da den ikke var særlig hurtig og hacker meget i det, og det har jeg bare ikke tålmodigheden til, eller måske kan det være internettet? Niks. Min kæreste er ekspert i computere så han hjælper også til, men det altid rart at høre andres mening omkring det, for ved der er mange bloggere derude, og ved også godt i elsker Macbook, og det er helt sikkert den perfekte computer, men bare ikke for mig. Så hit me! 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar