Ikke kategoriseret

EN AF FAVORIT VASERNE

11. august 2017

Godmorgen, her skinner solen så dejligt, i skrivende stund venter jeg på mine ”nye” læger tager telefonen, da jeg er begyndt at slå modbydeligt meget ud i ansigtet med små røde pletter og ved ærligtalt ikke hvad det er som irritere mig eller min hud hver evig eneste måned, eller hver anden. Det er i hvert fald over det hele og denne gang også ved halsen. I må meget gerne skrive hvis i har nogen råd, modtager alt med kyshånd.   Da jeg kom hjem fra ferie modtog jeg en sponsoreret pakke fra Manostiles, der var både viskestykker og den smukke vase som jeg har til at stå på mit sofabord, og se lige hvor den pynter ind, og er ikke helt farve forskrækket. Vasen er i farven Ametyst og koster sølle 129 kr. Vasen er mundblæst, og det gør den til noget af det fineste – for folk har lagt tid og kræfter i den, og på alle de andre. Jeg er solgt og hun har så mange andre ting på webshoppen der tiltaler mig. Hjemmesiden er lavet i flot design, og jeg skriver ikke dette for at give omtale, men kan ikke lade være at vise vasen frem. I kan finde alt hendes udvalg her www.Manostiles.dk og så er hendes hjemmeside desuden super smuk og alle kan finde rundt derinde. Jeg er helt in love, og den passer så godt ind i min stil og i det sort/hvid tema jeg har gang i. Måske der snart skal byttes lidt om og dimses. Hvad synes i om vasen? er den ikke bare fiiin? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Nikki Lund 12. august 2017 at 19:45

    Nej, hvor er den smuk! Den passer så godt til din lejlighed :-*
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv kommentar