Ikke kategoriseret

MIN BEDSTE VEN, EVIG SORG OG KÆRLIGHED

14. august 2017

Det her indlæg bliver skrevet med tåre i øjnene og med et knust hjerte der ikke kan lappes sammen lige foreløbigt og måske kommer jeg mig aldrig over det. På billedet neden under ser i min bedste ven som killing, havde næsten lige fået ham hjem og elskede ham fra første øjekast. Han var den gladeste lille kat, med den største personlighed til dagens dato. Han vidste bestemt hvad han selv ville ellers kunne jeg høre på hans mijaven resten af dagen, aften eller natten – han var også kælen, og puttede sig automatisk selv ind til mig og spandt så højt han kunne, og elskede det.  Jeg fik Tino i 2015 to uger før tid, fordi dem jeg skulle have ham fra skulle på hospitalet og de synes det ville være synd at killingerne skulle være alene, så tog ham før og han længdes kun i en dag efter sin anden familie, for så var han tryg hos mig og min familie.  De første par dage suttet han i min trøje, og ørering samt navlepiercing men det gik ligeså stille over, så faldt han på plads hos mig, og har aldrig i mit liv udover Trunte haft en kat der var så kælen, så dejlig og så nem at have med at gøre. Det var kærlighed ved første blik, og min kærlighed vil aldrig ende til den bandit. Selvom han kunne være provokerende og sætte mig på prøve, så var han stadig den bedste og mest omsorgsfuld kat. Han sov altid ved mit øre, og vi faldt i søvn sammen. Han gav mig en form for tryghed, min lille baby, bedste ven og kærligheds væsen!  Desværre kom han ikke hjem Fredag efter et par timer, og selvfølgelig var jeg ikke bange eller noget for han plejer tit at være væk i nogle timer, men så ville han sidde udenfor og mijave når han gerne ville ind, ellers sov han ude foran døren, ALTID. Om natten blev jeg nervøs, kunne ikke sove og fik bare at vide, at han nok skulle komme tilbage inden længe, men timerne gik, og pludselig blev det morgen, og der var ingen Tino.. Jeg gjorde ikke andet end at lede, græde, lede og græde endnu mere, tror det er længe siden jeg har tudet så meget, og troede virkelig håbet var der, da jeg så en kat sidde på cykelstien 500 m fra hvor jeg bor – det var ikke Tino, øv. Indtil igår ved en middags tid, har både Patrick og jeg ledt og kørt rundt, men også min veninde Line har hjulpet, og har slet ikke kunne koncentrer mig om noget som helst, og det eneste jeg gjorde var at hyle. I går middags blev jeg kontaktet på facebook af en pige, der mente at hun havde set min kat ved en 22 tiden død, fordi Falck var på stedet, hun mente det lignede ham og han var stribet og stor, lidt ala Tino. Jeg fik snakket med Falck en rigtig sød medarbejder der fik snakket med nogen og derefter fik jeg lov til at komme ud til Falck stationen i Hjørring, for at kigge om det var Tino, der var død. Vi kommer derud, finder en medarbejder som finder en stor pose, som har været nedfrosset siden i fredags, og kunne med det samme mærke adrenalin køre og mit hjerte pumpe derud af, for vidste det var Tino, var 100% sikkert i min sag. han siger til os at katten nok var blodig, og da han åbnede posen kunne jeg med det samme se, at det var Tino – brød sammen i gråd og vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv, han spurte om jeg vil have posen med, men da jeg ingen steder har at begrave ham måtte jeg desværre lade ham blive der, men hold kæft hvor gør det ondt i mit hjerte, og man skulle tro jeg ikke havde flere tåre tilbage, men tuder stadig ligeså meget, og hele tiden. Da vi kom tættere på bilen brød Patrick også sammen, og der stod vi og græd i hinandens arme, vi længdes efter ham og vil savne ham til evig tid. Min elskede Tino, min bedste ven og ham der altid kunne få smilet frem, vi ses på den anden side, vi elsker dig af hele vores hjerter. Katte himlen, har fået en ny smuk stjerne. Han blev kun 2 år, alt for tidligt, men sådan er risikoen, når man lukker dyr ud. Heldigvis havde personerne et hjerte, som kørte Tino ned, de kontaktet Falck og det er jeg evig taknemlig for. Aldrig glemt, i hjertet gemt <3

Tak fordi i læste med, og har været så søde overfor mig, i sær på Instagram, det betyder alverden i min svære tid, så af hjertet tak

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Sabine 14. august 2017 at 18:04

  Jeg føler virkelig med dig ❤️
  Kunne slet ikke forestille mig hvad jeg ville gøre hvis det var nogen af vores 3 katte ?❤️
  Det er synd at I ikke havde mulighed for at begrave den og kunne give Tino en pæn afsked ❤️

  / Sabine (rundtommalthe)

 • Reply Nikki Lund 14. august 2017 at 20:20

  Jeg føler virkelig med dig! Sendere krammere din vej <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Anne 15. august 2017 at 14:35

  Han lyder som en dejlig kat, og hvor er det nogle skønne billeder du har fanget af ham. Hvor er jeg ked af at høre om dit tab ♥︎ Sender dig lige en kæmpe virtuel krammer!

 • Skriv kommentar