Ikke kategoriseret

TILBAGE TIL HVERDAGEN

15. august 2017

Godaften, det er første dag efter den alt for korte sommerferie, hvor der er blevet oplevet lidt af hvert både opture og nedture. Min sommerferie sluttede brat i søndags med min kat var blevet kørt over og har simpelthen bare grædt mig selv halvt ihjel, rent ud sagt.. Det er tirsdag og derfor var klokken sat tidligt, så jeg kunne komme op i skole, hvor dagen stod på matematik og dansk – rimelig okay at starte med, og så har jeg bare brugt dagen på noget Netflix and chill, og været ud og vælge mig en ny kat, da min lejlighed minder mig om tabet af Tino, og her er alt for tomt.

Vi har valgt at få en kat, der ikke har haft en særlig god start på livet, og derfor bor på Katte hjemmet Bæklund i Hjørring. Har aldrig været vild med en helt sort kat, og hellere ikke dem der både er hvide og sorte men denne gang valgte jeg en, som vist også valgte os som ”familie”. Han hedder Casper, men tror vi ændre navnet på ham til noget sødt, og venligt. Vi har fået fortalt at når man som kat bliver reddet fra næsten og dø så er de meget taknemlige, og det tror jeg Casper er, for hvergang vi har ham i hænderne spinder han højere end nogen anden, og han forsøger at få vores opmærksomhed ved at klare på hegnet derinde, simpelthen for sødt. Han fik Patricks opmærksomhed først, og ja.. overgav mig, og Casper er en sød lille kat, som jeg glæder mig til at få hjem, og skal lærer at kende uden for hans vante rammer, og hans alt for dårlige start på livet, gudskelov at han blev reddet. Hun har så mange fine katte derude, som søger hjem og vil ønske at jeg havde en gård, med massere af penge og tiden – så havde jeg købt mange af dem, måske en craaaazy cat woman jeg er?! I don’t know. Ved bare at jeg glæder mig til at bo med vores nye familie medlem, som der skal besøges et par gange inden han skal bo her. I morgen kører vi nok ud med en trøje så han får duften af os, og for at han bliver tryg ved at han skal være hos os. Både Patrick og jeg glæder os til at opfostre den lille bandit. whooooo!

Det har været nogen hårde dage, og håber mine lærer giver os fri efter to timer i morgen, da jeg bare gerne vil hjem og få styr på mit hjem, her ligner en svinesti, hvorfor? Fordi min energi har været pist forsvundet og mit savn til Tino er der hele tiden og det er rigtig hårdt.. Dog fik jeg en blomst af nogle søde piger, tak. Håber i har haft en dejlig dag? Hvad har i brugt weekenden på? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Nikki Lund 17. august 2017 at 18:57

  Selvom I mistede Tino, så er det rart, at I kunne hjælpe en anden lille misser til at få sig et dejligt liv. Jeg er sikker på, han får et helt fantastisk hjem hos jer <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Amalie Fernande 19. august 2017 at 19:30

  Hvor bliver det dejligt med en lille ny kat, som i forkæle og give et godt liv! <3

  http://www.amaliefernande.dk

 • Skriv kommentar