Ikke kategoriseret

25-50% på alle veloursofaer

16. september 2017
Velur

Det her er drømme sofaerne for mit vedkommende, hvis de skulle være små og lavet af det fineste velour! Hvis jeg boede alene, skulle jeg helt sikkert have den lyserøde sofa som udviser varme og lækkerhed i et. Velour er det nye, og jeg har 3 puder med det, og når jeg strøer min hånd over det mærkes det utrolig fantastisk – er virkelig stor velour fan! Mon der skal spares op til en sofa med velour, eller får min kat den ødelagt på nul komma dut? hm! Man har vel lov til at ønske tænke og nu hvor Ilva holder 25-50%  på alle velour sofaer så burde man da slå til, burde man ikke? Der er store besparelser, så hvis du allerede har en på ønskelisten eller sparet halvdelen op til en, så det være du netop nu har råd til den, så må DU slå til! ;-). I kan finde alle sofaerne på Ilva!

Jeg er selv helt forelsket i de to lyserøde sofaer øverst på collagen, som bare udstråler varme, lækkerhed og kærlighed i et. Det er sådan en sofa, der burde stå inde i ens soveværelse og bare pryde rummet med dens lækkerhed, har så mange drømme men tror aldrig der bliver råd til at udfører selve drømmen om en velour sofa, da stoffet er sindsyg sart og jeg er altså den typiske-spilder i sofaen når jeg enten spiser, eller er igang med noget. Har i en sofa på ønske listen I velour?  Hvad synes i om dem? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Emilie Ildstein 16. september 2017 at 18:47

    Hvor er de fine!! Elsker sofaer!!❤️

  • Reply Chanette 17. september 2017 at 12:18

    Jeg elsker selv den slags sofaer og hvis jeg lige får et større sted og lidt flere penge, så kunne det helt sikkert godt være, at jeg ville bruge penge på en. De er så flotte alle sammen, men jeg er nok mest til den allerførste i lyserød.

  • Reply Stine / Lille My 20. september 2017 at 16:09

    Elsker grønne velour sofaer! 😀

  • Skriv kommentar