Ikke kategoriseret

A FRIDAY BIRTHDAY LIST

15. september 2017
Endelig er det Oktober snart, og Oktober betyder en masse fødselsdage for mit vedkommende, for der har mange i min familie sgu valgt at blive født. Min fødselsdag ligger D. 30 oktober hvor jeg fylder 22 år. Min ønske liste er allerede ved at være lang, og det er dyre ønsker jeg har på – noget jeg ved at ikke kommer til at ske, men man har vel lov til at drømme sig til lækkert interiør fra skønne Moodings.com som har alt for meget at vælge imellem.

Snart fødselsdag 

Nogle af tingene på collagen er ikke kommet med da jeg ikke kunne finde tags på dem. Jeg vil især gerne have tæppet som helt sikkert skulle pynte under mit spisebord. Dyne betrækket i den smukke rosa farve skal være med til at give lidt farve i hjemmet, for det er der bestemt ikke meget af.  Plakaten skulle hænge inde i stuen over spisebordet – har så mange drømme! Drømme der slet ikke kommer til at ske fordi enten er de for dyre og min lejlighed er også bare en lille 1- værelses, som skal skiftes ud med en 2-værelses, håber jeg da! Håber i får jer en skøn fredag. Kan i lide nogle af tingene? Hvad er på jeres ønskeliste!

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Emilie Ildstein 15. september 2017 at 13:39

  Sikke nogle fine ting du ønsker dig! <3

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 15. september 2017 at 13:55

  Jeg ønsker mig også et sort vitrineskab når jeg en gang flytter i noget større. Det er så flot! 🙂
  God weekend <3

 • Reply Satina Wandel 15. september 2017 at 14:07

  Åh, jeg kunne altså også snildt lave en alenlang ønskeliste med ting fra Moodings 😀
  Er vild med vitrineskabet <3

  http://nouw.com/satinawandel

 • Skriv kommentar